Videon visar första gången Justin Bieber och Hailey Baldwin träffades

Dela på Pinterest
Det var i helgen som Justin Bieber gick ner på knä och ställde den stora frågan till flickvännen Hailey Baldwin. Paret är nu förlovade och det vankas kändistätt bröllop. Men hur träffades paret från början, egentligen?

Justin Bieber och Hailey Baldwins förlovning slog ner som en blixt i nöjesvärlden, nyheten är nog den största sedan Kylie Jenners avslöjade om att hon blivit mamma tidigare i år.

Bieber och Hailey är barndomsvänner och har dejtat fram och tillbaka under några år. Men den här gången är det alltså på riktigt, då de snart ska gifta sig och bli fru och herr Bieber/Baldwin. Men, hur träffades egentligen paret?

Bildkälla: Instagram/justinbieber

Vi åker tillbaka till 2009, året då Justin Bieber släppte sin succéslåt "One less lonley girl". Där och då träffade han nämligen sin livs stora kärlek, Hailey Baldwin.

Hailey Baldwin är dotter till skådespelaren Stephen Baldwin och just nu cirkulerar det en film på internet där han presenterar Justin för sin då 13-åriga dotter.

"Det här är min dotter, Hailey. Vi tycker om din musik", säger han i videon.

Hailey och Justin hälsar då på varandra, och nu 9 år senare är de alltså förlovade. Så, ta er en titt på video nedan, det var här kärlekssagan startade.

Mer:

Vill du veta mer om Hailey? Här är allt du behöver veta!

Gilla Modette på Facebook!