5 tecken på att din partners kompisar tycker om dig

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Det är inte konstigt att man vill att ens partners kompisar ska tycka om en. Det handlar mycket om gemensamma intressen och värderingar. Här är fem tecken på att din partners vänner tycker om dig som person.

1. Dem vill umgås med dig utan din partner

Detta är en av de tydligaste signalerna på att din partners kompisar tycker om dig. Om de vill umgås utan er gemensamma vän innebär det att du har gjort ett gott intryck.

Bildkälla:Unsplash

2. Dem följer dig på sociala medier

Om de lägger till dig som vän på Facebook, börjar följa dig på Instagram eller lägger till dig på Snapchat så tycker de om dig. Om de inte skulle gilla dig skulle de inte ens vilja följa dig på sociala medier och likea det du publicerar. 

3. När ni umgås kallpratar ni inte 

När ni hänger ihop pratar ni inte endast om vädret, skolan eller jobbet utan ni pratar om djupare saker och lär känna varandra på ett annat sätt. Tiden springer iväg när ni umgås eftersom ni har så mycket att prata om. 

Bildkälla: Unsplash

4. Dem vill gå på dubbeldejt

Om din partners kompisar vill hänga med er och gå på dubbeldejt tycker de definitivt om dig. Om din partners kompis genuint inte ville umgås med dig skulle de inte ta med sin partner på dubbeldejt med dig och din partner. 

5. Du är en del av kompisgänget

Om de bjuder in dig till evenemang och kompishäng så har du verkligen gjort ett bra intryck. Då är du inte stämplad som X flickvän utan du blir presenterad som en kompis till din partners vänner.

Läs mer:

5 saker som aldrig får hålla dig kvar i ett förhållande