4 tecken på att din partner vill skaffa barn med dig

Så vet du om din partner vill skaffa barn
Din partner vill skaffa barn med dig - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Är din partner redo för att skaffa familj? Eller börjar hen i alla fall få lite bebisfeber? Här är fyra solklara tecken på att det är dags att ha "the talk" med din partner.

1. Din partner pratar ofta om barnnamn

Har du märkt att din partner ofta sitter och diskuterar barnnamn? Eller lägger märke till olika namn på ett helt annat sätt än tidigare? Då är det nog för att en barnlängtan finns där inne. 

2. Din partner pratar ofta om er framtid tillsammans

Att prata framtid med sin partner är såklart både viktigt och roligt. Men om din partner helt plötsligt börjar prata om er framtid tillsammans på ett annorlunda sätt än tidigare, eller pratar om en framtid där ett eller flera barn är inkluderat, så kan det betyda att hen börjar bli redo för att skaffa familj. 

Bildkälla: Unsplash

3. Din partner reagerar starkt när hen ser andra barn

Ett typiskt exempel på att ha en barnlängtan är att reagera väldigt starkt när man träffar andras barn, eller andra gravida. Upptäcker du att din partner blir sådär lööööjligt glad över att träffa andra barn så kanske hen längtar efter att skaffa sig ett eget! 

Bildkälla: Unsplash

4. Din partner diskuterar ofta hur ni skulle bli som föräldrar

"Du skulle bli en så bra mamma", eller "vi skulle bli så bra föräldrar", är klassiska meningar som kan komma från någon med barnlängtan. 

Mer:

4 tecken på att din partner funderar på att göra slut med dig

Gilla Modette på Facebook!