Har Justin Bieber och Hailey Baldwin gift sig?

Är Hailey och Justin gifta?
Har Justin Bieber och Hailey Baldwin gift sig? - Foto: Lionel Cironneau/AP/TT, Joel C Ryan/AP/TT
Dela på Pinterest
För bara några veckor sedan chockade Justin Bieber och Hailey Baldwin oss med att paret förlovat sig. Men frågan som vi alla ställer oss är, har paret gift sig?

Det var för nästan tre veckor sedan som popstjärnan Justin Bieber och supermodellen Hailey Baldwin förlovade sig med varandra efter att ha varit ett par under en kortare period. Förlovningen kom som en chock för många, inte minst för exet Selena Gomez som reagerade så här. Men nu kan nästa stora chock komma. Har paret redan hunnit gifta sig? 

Bild: Popstjärnan Justin Bieber och supermodellen Hailey Baldwin förlovade sig för cirka tre veckor sedan. Bildkälla: Stella Pictures

Det var för två dagar sedan som det nyförlovade paret sågs i New York tillsammans med en präst, för vad vi misstänker vara planering inför bröllopet. Bara för att paret har haft ett möte med en präst innebär inte det att dem redan gift sig, men det finns en liten detalj som kan avslöja Justin Bieber och Hailey Baldwin.

Bild: Justin Bieber och Hailey Baldwin häromdagen innan ett möte med en präst. Bildkälla: Stella Pictures

Nämligen att Hailey på denna bild, som är tagen samma dag, bär sin enorma förlovningsring. Det i sin tur är inte konstigt med tanke på att paret är förlovade men igår sågs paret ute på stan, men då hade förlovningsringen blivit ersatt med vad som ser ut att vara vigselringar. 

Bild: Hailey Baldwin häromdagen med ringar som ser ut som vigselringar. Bildkälla: Twitter

I en ny video, samma dag som mötet med prästen, frågar en paparazzi Justin Bieber vad som händer härnäst. 

– Jag ska gifta mig, säger Justin Bieber till TMZ.

Läs mer: 

Allt du behöver veta om Justin Biebers flickvän Hailey Baldwin

Vad tror du?
Tack för din röst!