Så vet du om sommarflingen kan bli mer än endast en flirt

Relationer
Tecken på att sommarflingen kommer hålla - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
För singeln är sommaren synonym med att flörta och hitta en sommarfling som ger en fjärilar i magen –  men inte för en längre tid än så. Dock händer det att både parterna får känslor. Här är sju tecken.

Har sommarflingen som skulle vara lättsam och rolig blivit alltmer seriös? Ni spenderar kanske mer tid tillsammans, du går inte in på Tinder lika ofta och plötsligt tänker du mer än vanligt på hen. Det är inte lätt att veta om den andra personen vill ha något mer än endast en sommarfling men det finns några knep för att ta reda på det.

Din sommarfling vill veta mer om dig

Börjar din fling plötsligt att ställa personliga frågor till dig och lyssna på vad du svarar? Då kan hen vara intresserad av att lära känna dig på ett djupare sätt.

Bildkälla: Unsplash

Istället för att säga "du" eller "jag" börjar hen säga "vi"

Helt plötsligt är du en del av hens planer. Finns det ett ställe din sommarfling vill gå till? Säger hen att ni borde gå till det stället? Eller att ni borde hitta på något? Om ni börjar bli en del av varandras planer finns det definitivt chans att det är mer än en sommarflirt.

Hen pratar om framtiden – som du är en del av

Du är en del av hens framtidsplaner, och ni börjar planera saker två veckor framöver. Nu ringer ni inte varandra och ses samma dag utan nu planerar ni i förväg.

Bildkälla: Unsplash

Du blir introducerad för hens vänner

När hen börjar introducera dig för sina vänner innebär det att hen tycker om dig och vill se i fall du och hens vänner kommer överens.

Ni börjar få en gemensam rutin

Kollar ni på ett visst TV-program tillsammans varje tisdag? Äter ni brunch varje söndag? Om ni börjar få rutiner tillsammans finns där potential för att utvecklas till något mer än endast en flirt.

Bildkälla: Unsplash

Ni lämnar era saker hos varandra

"Glömmer" du dina saker av misstag hos hen och vice versa? Det är ett tecken på att båda två är intresserade av varandra. Det behöver inte innebära att ni har en framtid ihop men det är ett gott tecken då båda ser det som anledningar att fortsätta ha kontakten.

Ni har inte alltid sex när ni ses

En fling är en fling på grund av att de är roliga, snabba och passionerade, det vill säga när ni ses har ni sex. Men det är när ni träffas och sover över utan att ha sex som det finns något mer än bara en fling, detta eftersom att sex inte längre är den enda anledningen till varför ni två ses.

Läs mer:

Så tar du reda på vad du egentligen söker hos en partner