Tre saker din pojkvän gör – som betyder att han vill göra slut

Ett par som kysser, ett par som ligger i en säng
Tecken på att din partner vill göra slut utifrån vad hen gör när ni umgås - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Ett förhållande har sina bättre och sämre dagar. Men det är när de sämre dagarna börjar bli fler som du bör kolla efter tecken. Här är tre tecken på att din partner vill göra slut – utifrån saker ni gör tillsammans.

1. Din partner lyssnar inte när du pratar med hen

Upplever du att din partner inte lyssnar på dig när du pratar med hen? Känns det ibland som att du sitter och pratar med dig själv alternativ en vägg? Om din partner inte är engagerad i dina konversationer eller endast nickar till svars kan det betyda att din partner är distraherad och inte närvarande i stunden. 

Känns det ibland som att du pratar med en vägg när du pratar med din partner? Då kan det innebära att hen vill göra slut. Bildkälla: Unsplash

2. Din partner kommer inte ihåg det du har berättat

Berättar du samma story om och om igen för din partner? Trots att du säger "men detta berättade jag igår" så ber hen dig att upprepa samma historia ytterligare en gång? Om detta händer allt oftare och inte endast enstaka gånger bör du ifrågasätta om din partner har något annat på hjärnan. 

Om din partner inte kommer ihåg vad du berättar för hen kan det vara ett dåligt tecken. Bildkälla: Unsplash

3. När ni är tillsammans är hen mer på sin telefon

Detta är kanske en av de främsta tecknen på att din partner inte är helt övertygad om hens känslor. Självklart kan man sitta med sin telefon då och då men kanske inte varje gång ni ses och hela tiden. Om det är så att din partner är på telefonen mestadels av tiden, ifrågasätt då varför hen är det. Det kan vara så att din partner inte har tänkt på det, vet att du stör dig på det eller så finns det en bakomliggande anledning.

Läs mer:

Hur du vet om det är dags att göra slut – eller stanna i förhållandet