Anders Bagge har gift sig – här är bröllopsbilderna du inte får missa

Anders Bagge och Johanna Lind har gift sig - Foto: Instagram/johannalindjlc
Dela på Pinterest
Idol-jurydeltagaren Anders Bagge gifte sig i helgen tillsammans med sin Johanna Lind.

Det var i lördags som, den aktuelle jurydeltagaren i Idol, Anders Bagge gifte sig tillsammans med sin Johanna Lind. Efter flera månader av planering och olyckshändelser, då Bagge bland annat bröt benet i somras och fick gå runt med en pjäxa på foten, fick paret äntligen säga ja till varandra. 

Anders Bagge och Johanna Lind tillsammans med en av hundarna. Bildkälla: Instagram/johannalindjlc

Med stöd av en käpp gick Anders Bagge upp för altargången i Eric Ericsonhallen i Stockholm inför vänner, familj och några bekanta ansikten som Carolina Gynning, Jenny Strömstedt, Kristin Kaspersen sam Carola Häggkvist som uppträdde med Sonja Aldéns låt "Du är allt". Dagen till ära bar Johanna Lind en klassisk vit brudklänning och  i handen hade hon en bukett röda rosor.

I kyrkan fanns även Anders Bagges och Johanna Linds fyrbenta bästa vänner, nämligen deras hundar. I november avslöjade Bagge för Svensk Damtidning att det enda kravet paret hade på kyrkan var att det är hundvänligt – eftersom deras hundar skulle vara "brudnäbbar". Och visst var hundarna brudnäbbar på den stora bröllopsdagen. 

Anders Bagge och Johanna Lind på bröllopet tillsammans med deras hundar. Bildkälla: Instagram/johannalindjlc

Under den bröllopsdagen avslöjade även Anders Bagge och Johanna Lind att bröllopet och vägen till den stora dagen kommer att bli en tv-serie i höst. TV-serien kommer att heta "Cirkus Bagge" och sändas på Sjuan.

Kolla in alla bilder som Johanna och Anders vänner tog på brudparet under bröllopet i videon ovan.

Förra sommaren gifte sig även Anders Bagges Idol-kollega Nikki Amini, kolla in hennes magiska bröllopsbilder i videon nedan.

Läs mer: 

Har Justin Bieber och Hailey Baldwin gift sig?