Meghan Markle avslöjar vad som var "något blått" i brudklänningen

Meghan Markle och Prins Harry
Meghan Markle avslöjar vad något blått i hennes bröllopsklänning var. - Foto: Alexi Lubomirski
Dela på Pinterest
Meghan Markle avslöjar i en ny dokumentär att hennes "something blue" är insytt i hennes bröllopsklänning.

Det är något visst med det brittiska kungliga paret, Prins Harry och Meghan Markle, som får allas hjärtan att slå volter av söthet. Det var tidigare i somras som det drömmiga paret gifte sig och nu har det avslöjats att den tidigare Suits-stjärnan, Meghan Markle, dolt något blått i bröllopsklänningen – och det är så gulligt att vårt hjärta slår dubbla slag. 

Det var den 19 maj som Prins Harry och Meghan Markle gifte sig. Bildkälla: Andrew Matthews/AP/TT

Det är i den nya HBO dokumentären, "Queens of the World", som tittarna får en unik inblick i den brittiska kungafamiljen. Dokumentären innehåller bland annat en exklusiv intervju med Meghan Markle där tittaren får se när den nya prinsessan får se sin bröllopsklänning för första gången sedan bröllopsdagen. I klippet passar även Meghan Markle på att avslöja en hemlighet om sin bröllopsklänning, specialdesignad av franska modehuset Givenchy. 

"Någonstans här, finns det en bit blått tyg som är insytt. Det är tyg från klänningen som jag bar på vår första dejt", säger Meghan Markle till HBO. 

Är det inte det gulligaste vi har hört? Vilken fin gest att spara en bit från klänningen som hon bar på parets första dejt. 

Meghan Markles klänning är specialdesignad av franska modehuset Givenchy. Bildkälla: Brian Lawless

Men hur var egentligen parets första dejt? Meghan Markle och Prins Harry träffades för första gången i juni 2016 när de var på en blinddejt tillsammans. Paret introducerades inför varandra av en gemensam vän. 

Och visst var det tur att deras gemensamma kompis såg till att dem gick på en dejt? Det blev ju rätt så bra, och Meghan Markle och Prins Harry ser ut att vara kärare än någonsin i varandra. 

Prins Harry och Meghan Markle förlovade sig 21 december 2017. Bildkälla: Alexi Lubomirski/AP/TT

Dock finns det många för- och nackdelar med att vara en kunglighet och paret har inte haft det lätt med media som ständigt kretsar kring dem. Vi har tidigare skrivit om vad Meghan Markle och Prins Harry tycker är det värsta med att vara kunglig

Hertiginnan av Sussex har även haft det tufft med sin familj och vänner som har läckt historier och information om Meghans privatliv till media. Och senast var det hennes syster som hoppade på den nya prinsessan, se vad hon sa i videon nedan.