Meghan Markle och Prince Harry om det värsta med att vara kungliga

Meghan Markle och Prins Harry
Meghan Markle och Prins Harry avslöjar en grej dem inte gillar. - Foto: Victoria Jones
Dela på Pinterest
Drömmiga kläder, fina tillställningar och glida runt i tiara varje dag.​ Vem önskar inte att man vore kunglig?​ Men det finns en grej som Meghan Markle och Prins Harry inte är speciellt förtjusta i med kändisskapet.

Meghan Markle och Prins Harry lever ett drömliv enligt många. Vi har väl alla någon gång fantiserat om hur det skulle vara att leva ett liv som kunglig? Men tro det eller ej så finns det mindre roliga saker med allt, och häromdagen fick vi reda på något som de kungliga paret inte jublar över. Paret gillar inte allt med att vara kungliga. Bildkälla: TT/AP/Victoria Jones

Det var i tisdags som Hertigen och Hertiginnan av Sussex besökte WellChilds Awards i London. Under tillställningen vann fyraåriga McKenzie Brackley pris för att vara ett inspirerande barn som har fightats mot en sjukdom. Meghan och Prins Harry hade en pratstund med McKenzie, då fyraåringen berättade att han inte kände sig bekväm inför kamerorna. Både Meghan och Harry höll med McKenzie totalt, och barnets mamma Amy hyllar handlingen. 

– De var så fantastiska. De visste att McKenzie var rädd för kamerorna och då berättade de att de inte heller gillade att bli fotograferade, så de vände sig bort, berättade mamman för reportrar


Meghan Markle och Prins Harry med Mckenzie Brackley. Bildkälla: TT/AP/Victoria Jones

Att stå i rampljuset är alltså ingenting för de kungliga paret, och vi kan förstår varför. Tidigare har de inte haft en allt för bra historia när det gäller media. Speciellt inte i början av deras relation, då det var många som trakasserade Meghan Markle över internet. Det gick till och med så långt att Kensington Palace släppte ett brev där de bland annat sa att media hade gått över gränsen, och att Prins Harry aldrig har känt sig bekväm med nyfikenheten kring Meghans privatliv.

Brevet gjorde faktiskt situationen lite bättre för paret och kritiken mot Meghan minskade. Men vi gissar att detta har satt sina spår hos det kungliga paret och att det är därför de inte är ett fan av kameror.

Vill du läsa mer om Meghan och Prins Harry så kan du bland annat göra det här:

Meghan Markle har ett smeknamn på Harry – och det är så gulligt

Här är Prins Harry och Megan Markles officiella bröllopsporträtt