Bianca Ingrossos sexliv med Philippe Cohen – inte alltid perfekt

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen tillsammans, Bianca ligger i sängen.
Bianca avslöjar problemen. - Foto: Instagram/biancaingrosso/flippcohen
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har öppnat upp sig om livet med Phillipe i sänghalmen, och det är inte alltid en dans på rosor.

Influencer, bloggare och tv-profil – Bianca Ingrosso är powerkvinnan med många bollar i luften. Och förutom det har hon även kärleksrelationen till Phillipe Cohen, 24, att ta hand om. Paret har nu varit tillsammans i över fyra år och har på senaste tiden haft det lite kämpigt, något Bianca är öppen med.

I podden "Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B", har Bianca berättat att det inte riktigt funkade att bo tillsammans med Phillipe. Inte långt efter att dom flyttat ihop valde de att flytta isär igen, men dom är fortfarande ett par. 

Bianca är öppen med att paret har haft det tufft på sistone. Bildkälla: Instagram/flippcohen

Nu kör dom alltså på separata boenden, och det verkar inte vara det enda problemet paret stött på. I det senaste avsnittet av podden delar Bianca med sig av sitt och Philippes livet i sänghalmen, och att det inte alltid är en dans på rosor. 

Bianca berättar att Philippe inte alltid orkar ha sex och använder ursäkten att han "är för trött", något som har påverkat hennes självkänsla.

– Man har en bild av att killar ska vara kåta hela tiden och vilja ha sin flickvän så jag har ju också varit med om när Phillipe kanske har varit "jag är för trött" eller inte varit sugen, och jag bara "ursäkta? du tycker att jag är den fulaste och äckligaste människan på jorden", säger Bianca i podden.

Det är viktigt att kunna säga om något inte är bra, tycker Bianca. Bildkälla: Erik Simander/TT

Bianca är inte kvinnan som är känd för att vara pryd, och säger även i podden att hon inte har några problem med att öppna upp sig om problem i förhållandet, och att våga säga att det inte är så bra.

Fröken Ingrosso delar även med sig av ett sextips till alla som känner sig träffade. Hon berättar att hon börjat med knipövningar och att det ska ha förändrat hela hennes sexliv. Något att testa redan ikväll kanske? 

Något annat Bianca tidigare har avslöjat är hennes kärlek för bebisar, och hur många barn hon vill ha. Kolla i videon nedan för att se vad hon säger:

Läs mer här:

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har flyttat isär

Så mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso