Justin Bieber har tatuerat ansiktet för Hailey Baldwin

Bilden är ett montage med två bilder på Justin Bieber tillsammans med flickvännen Hailey Baldwin.
Justin Bieber har tatuerat sitt ansikte med en kärleksförklaring till Hailey Baldwin. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Justin Bieber har skaffat en kärlekstatuering i ansiktet som en hyllning till Hailey Baldwin. Och vi har närbilden på den hemliga tatueringen som alla vill se.

Justin Bieber och hans flickvän Hailey Baldwin har bara varit tillsammans några månader och nu har de gjort kärlekstatueringar – och Justin har placerat sin tatuering i ansiktet.

Justin Bieber har i princip tatuerat hela sin mage och nu har han även börjat tatuera det vackra ansikte som fått tusentals hjärtan att bulta extra hårt.

Justins tatuerare, "Bang Bang" eller Keith McCurdy som han egentligen heter, har avslöjat kärlekstatueringen som Justin och Hailey hållit hemlig.

I en intervju så berättar han att de skaffade varsin tatuering.

"Justins tatuering är på hans ansikte, och jag har inte sett några bilder på det – så han gör ett bra jobb med att ligga lågt", Sa Kieth till Page Six.

Och det märks tydligt att Justin försökt dölja ansiktet med keps och luva den senaste tiden.

Justin Bieber syns ofta med huvan på eller med keps – kanske för att dölja den nya tatueringen. Bild: Stella Pictures

Motivet som Justin tatuerat in, och den exakta placeringen var han dock inte redo att avslöja, trots att bilder på tatueringen börjat spridas.

"Den är väldigt tunn och späd. Det är inte heller en traditionell par-tatuering... Jag vill inte avslöja för mycket förrän pressen har fått tag på den", säger Kieth i intervjun.

Men det verkar som att pressen redan lokaliserat den och nu sprids bilden nedanför.

Page six skriver att Biebers tatuering ska vara bredvid hans ögonbryn och motivet ska vara små ord. De tror även att det ska stå "Grace", vilket ska vara ett ord förknippat med Hailey och Justin.

Många av fansen är dock tveksamma till att det faktiskt är en tatuering på bilden. Vissa tror att det är gamla stygn, smuts eller bara okammade ögonbryn.

Tatueringen skulle inte vara den enda drastiska förändringen som Justin gjort med sitt utseende den senaste tiden. Förra veckan visade han upp sin nya frisyr och stjärnan har snaggat av sig allt hår. Se bilden på Justins nya frisyr i videon nedanför.

Mer:

Här är allt som hänt mellan Justin Bieber och Hailey Baldwin

Justin Bieber kysser flickvännen Hailey Baldwin – se bilden som gör succé