Här får Gwyneth Paltrow nog av Justin Bieber och Hailey Baldwin

Till vänster Justin Bieber och Hailey Baldwin, till höger Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow får nog av Justin Bieber och Hailey Baldwin - Foto: Stella Pictures, Dan Steinberg/AP/TT
Dela på Pinterest
Vi är många som tycker att Justin Bieber och Hailey Baldwin är det gulligaste vi sett på länge, men Gwyneth Paltrow håller inte riktigt med...

Det ser ut som att ett nytt kändisbröllop har ägt rum den senaste veckan. Det verkar nämligen som att turturduvorna som förlovade sig för inte så länge sedan, Justin Bieber och Hailey Baldwin, har sagt "I do" till varandra i kyrkan.

Justin Bieber och Hailey Baldwin kommenterar varandras bilder på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures

Men dock finns det inga bilder från det eventuella bröllopet som kan stärka vår tes, men det däremot har Hailey bytt namn på Instagram. I förra veckan gick hon från Baldwin till Bieber. Och det är ju trots allt ett väldigt stort steg.

Och det vore väl ingen skräll om vi säger att det troligen nygifta paret är upp över öronen kära i varandra. På Instagram kan paret nämligen inte låta bli att kommentera varandras bilder.

Det må vara gulligt med fina och kärleksfulla kommentarer på den där selfien man lägger upp, men någon som har fått nog av turturduvornas gulliga relation på Instagram är skådespelerskan Gwyneth Paltrow.

Justin kommenterar Haileys bild på Instagram. Bildkälla: Instagram/commentsbycelebs

"Du är bara för mycket", skrev Justin i den ena kommentaren.

"Du gör mig tänd", skrev Bieber i den andra.

Det var Instagramkontot "Comments by Celebs" som hade snappat upp Justins flörtiga kommentarer på fruns Instagrambild och det var även så som Gwyneth fick nys om vad paret skrev till varandra.

Gwyneth Paltrows menar på att det är för mycket information. Bildkälla: Instagram/commentsbycelebs

"TMI", kommenterade Gwyneth på "Comments by Celebs" screenshot av Justins kommentarer på frugans bild. 

Och visst har kanske Gwyneth lite rätt i det hon säger, att Justins kommentarer faktiskt var lite väl mycket information. 

Kanske borde de hålla dem kommentarerna i sms-konversationen istället för att skriva dem i Instagramflödet. But oh well, det kan inte vara lätt att vara världsstjärnor och förälskad!

Och för inte så länge sedan gjorde Justin en minst sagt kärleksfull gest till Hailey. Han ska nämligen ha tatuerat sig i ansiktet. Nyfiken hur kärlekstatueringen ser ut? Kika då i videon nedan.

Läs också:

Justin Bieber och Hailey Baldwin bekräftar att de har gift sig – enligt fansen

Justin Bieber visar upp sin nya frisyr – så reagerar fansen