Justin Bieber och Hailey Baldwin bekräftar att de gift sig – enligt fans

Justin Bieber och Hailey Baldwin bekräftar att de har gift sig. - Foto: Stella Pictures, Arthur Mola/AP/TT
Dela på Pinterest
Justin Bieber och Hailey Baldwin ska ha bekräftat för ett fan att de har gift sig och blivit man och fru.

Den eviga frågan som vi ställer oss varje dag är om Justin Bieber och Hailey Baldwin sagt ja till varandra ännu. Och det kan vara som så att vi äntligen fått det svar som vi hoppats på, nämligen att de har blivit man och fru.

Det ska ha varit under en lunchdejt i Los Angeles som ett fan har suttit vid bordet bredvid det nyförälskade kärleksparet och frågat om de har gift sig. 

Hailey Baldwin och Justin Bieber ska enligt källor ha gift sig. Bildkälla: Stella Pictures

"Jag frågade om de gift sig och de sa ja samtidigt", sa Nona Melkoni till US Weekly. 

Vi antar att det betyder att Justin och Hailey är nygifta och mer kära än någonsin!

Men detta är inte första gången som fans tror att Justin och Hailey har gift sig efter det att parets förlovning blev officiell i början på juli. Efter att den kanadensiska flickfavoriten gått ner på knä och friat till supermodellen har ryktena härjat vilt kring paret.

I slutet av juli sågs Justin och Hailey tillsammans med en präst i New York City, på paparazzibilderna som togs har Haileys gigantiska förlovningsring ersatts med något som såg ut som en vigselring. Så vem vet, kanske gifte sig paret redan då. 

Justin Bieber och Hailey Baldwin ute i Los Angeles. Bildkälla: Stella Pictures

Häromdagen var Hailey Baldwin även med i "The Late Late Show with James Corden" tillsammans med kollegan och realitystjärnan Kendall Jenner. I ett klipp kan vi se modellerna göra ett lögndetektortest, Kendall frågar om om Justin tycker att hon är cool var på Hailey svarar "självklart". Dock visar det sig, komiskt nog, att Hailey ljuger för Kendall. 

Och när vi ändå talar om Bieber och Baldwin, för några dagar sedan sågs Justin gråta offentligt. Efter att hans ex Selena Gomez blivit inlagd på sjukhus ska Justin Bieber ha brutit ihop. Se vad som hände i videon nedan.

Läs också: 

Justin Biebers uppträdande på gatan i London chockar fansen totalt

Hailey Baldwin berättar om hur Justin Bieber friade