Isabella Löwengrip tillåts inte att träffa pojkvännen

Isabella Löwengrip får inte träffa pojkvännen. - Foto: Isabella "Blondinbella" Löwengrip.
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip har drabbats av hjärtesorg och på bloggen skriver hon nu att hon inte får träffa pojkvännen.

Igår berättade Isabella Löwengrip att hon och pojkvännen inte längre ses. Detta efter att en sak inträffat som fått deras relation ur balans. Så, nu undrar alla såklart; Vad har hänt? Är de fortfarande tillsammans?

Orsaken till att dem inte längre kan ses behöver inte nödvändigtvis bero på att de gjort slut. Isabella har inte nämnt något om det eller att hon är singel någonstans på bloggen, utan hon skriver att hon är hjärtekrossad.

På Instagram skriver Isabella Löwengrip på att hon och pojkvännen inte längre får ses. Bild: Instagram/Isabella Löwengrip.

"När livet känns komplett vänder det plötsligt och blir becksvart. Det har inträffat en sak som gjort att Hampus och jag inte ses mer och av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu", skriver Isabella Löwengrip på bloggen.

Isabella lade även ut en story igår och uppdaterade sina fans om hur läget stod till.

"Jag är inte tillåten att träffa min pojkvän längre och min stalker dök upp vid mitt kontor idag igen. Livet suger just nu", skriver Isabella på sin Instagram.

Isabella berättar att hon inte får träffa sin kille längre och att hennes stalker är tillbaka. Bild: Instagram/Isabella Löwengrip.

Trots ett krossat hjärta och tunga steg så blev det ingen vila hemma i sängen framför Netflix för Isabella som hade jobb och en gala att närvara på.

Vad som egentligen faktiskt inträffat som gjort att de inte kan ses är ännu okänt.