Unga mammor Julia Bergman väntar barn med Dennis Everberg

Till vänster Dennis Everberg, Julia Bergman och Milan. Till höger Julia Bergman och Milan.
Julia Bergman väntar barn med pojkvännen Dennis Everberg. - Foto: Instagram/juliabergman_
Dela på Pinterest
Det är babylycka för "Unga mammor"-stjärnan Julia Bergman som tillsammans med pojkvännen Dennis Everberg väntar barn.

"Unga mammor"-profilen Julia Bergman gick igår ut med den glada nyheten att hon tillsammans med den hockeyspelande pojkvännen Dennis Everberg väntar parets första gemensamma barn. Sedan tidigare har Julia sonen Milan som idag är fyra år gammal.

"VI SKA HA BARN! Om allt går som det ska så ska Milan alltså bli storebror i april och vår familj växer från tre till FYRA stycken. Vi är så glada och ser verkligen fram emot våra nya familjemedlem", skrev Julia på Instagram.

Julia Bergman väntar barn tillsammans med pojkvännen Dennis Everberg. Bildkälla: Instagram/juliabergman_

I ett Youtubeklipp berättar Julia mer om parets förväntningar inför det nya bebisen och tittarna får även möjlighet att se Milans reaktion på att han ska bli storebror. När paret gick ut med att de väntade barn hade de inte tagit reda på bebisens kön men i videon berättade hon att det tror att det är en pojke i magen.

"Det ska redan bli så sjukt spännande. Vi kallar honom redan en han där inne, så det hade varit konstigt om det blev en flicka. Men som sagt, vad som helst är välkommet. Vi är så glada och ser så mycket fram emot att bebisen ska komma", säger Julia.

Blir det en flicka eller pojke?

Den 7 december publicerade Julia en film på Youtube där hon tar reda på om det blir en pojke eller flicka. Eftersom att Dennis bor i Schweiz kunde han inte vara med när Julia gjorde ultraljud, så istället bad hon barnmorskan att skriva ner könet på ett papper.

När Julia öppnar kuvertet, samtidigt som hon har Dennis på FaceTime, så är det en bekymrad min hon gör. 

"Betyder det pojke eller flicka? Jag kommer inte ihåg", frågar Julia Dennis.

På lappen hade barnmorskan ritat venussymbolen, och efter att ha googlat vad symbolen innebar så var det två rörda blivande föräldrar som insåg att det ska få en flicka!

Paret väntar sitt första gemensamma barn. Bildkälla: Instagram/juliabergman_

Blev oplanerat gravid när hon var 18 år

När Julia var 18 år gammal blev hon oplanerat gravid med sin dåvarande pojkvän, Björn Skoglund, och paret bestämde sig snabbt för att behålla bebisen. Men så fort Julia fick upp sonen på bröstet så kände hon på sig att det var någonting som inte stämde. 

"Cirka 24 timmar efter att Milan föddes var det dags för den obligatoriska undersökningen av läkaren. Han tittade på honom, gullade med honom och sa att han var så vacker. När vi satte oss ner så sa han 'jag önskar verkligen att jag kunde säga att allt var 100% bra och att ni kan åka hem'. Just i det ögonblicket visste jag, jag visste att jag anat rätt", skriver Julia i ett blogginlägg.

Milan ska bli storbror. Bildkälla: Instagram/juliabergman_

Det visade sig att sonen Milan hade downs syndrom och i tre säsonger har vi nu kunnat följa Julia och Milan i TV3:s storsatsning "Unga Mammor". 

Tror du att du är gravid? I videon nedan har vi listat 11 tidiga tecken på att du är gravid.

Läs mer:

Allt du måste veta om Julia Bergman från Unga mammor

Lovisa Wallin hyllas efter magbilden en vecka efter kejsarsnittet