Vill du ha fler matchningar på Tinder? Den här dagen borde du Tindra

Till vänster dejtingappen Tinder, till höger en tjej som skrattar
Då har du störst chans till matchningar på Tinder. - Foto: Stella Pictures, Unsplash
Dela på Pinterest
Har du någon gång undrat vilken tidpunkt du har chans till fler matchningar på dejtingappen Tinder? Vi har svaret!

Tycker du att det känns som att du swipar och swipar men trots detta inte får några matchningar på dejtingappen Tinder? Eller ännu värre, du swipar nej på alla som dyker upp och till slut så ger du upp? 

Frågan som vi alla ställer oss när vi tycks swipa men inte får en enda matchning är, vid vilken tidpunkt är det egentligen bäst att vara aktiv på Tinder för störst chans till romans? Tinder har givetvis svaren på våra frågor då de har gjort en studie som visar vid vilken tidpunkt under 2018 vi har haft störst chans att få fler matchningar.

Tinder har gjort en undersökning på hur användarna använder appen. Bildkälla: Stella Pictures

Enligt studien som Tinder har gjort, som är en återblick på hur användarna har använt appen under 2018, så var måndag den bästa och mest populära dagen att swipa på. Undrar du ifall det finns någon speciell tidpunkt på måndagen? Såklart att det finns!

Så om du vill ha större chans till matchningar så bör du swipa på måndagar mellan klockan 18-21. 

Och när vi tänker på det så är det ju ändå rätt självklart. Vem är inte uttråkad och i behov av bekräftelse en trött måndag? Vi skulle inte tacka nej till en Super Like när vi ligger och kollar på det femte avsnittet av tv-serien som vi strötittar på bara för att samtidigt som vi swipar oss igenom dejtingdjungeln Tinder. 

Då har du störst chans till matchningar på Tinder. Bildkälla: Stella Pictures

Studien som Tinder har gjort visar även vilken av årets alla 12 månader som var mest populär att swipa på. Har du några gissningar? 

Augusti var månaden som flest swipade på, vilket inte i heller är jättekonstigt när vi tänker efter. I augusti tar en och annan sommarflirt slut, vilket innebär att vi återgår till våra rutiner och får kramp i tummarna av allt swipande.

Och det här med att vara singel kan vara hur roligt som helst, men samtidigt jobbigt när alla ens bästa vänner är i lyckliga relationer. Det finns ju faktiskt några saker som man aldrig bör säga till någon som är singel, kan du gissa vilka i videon nedanför? 

Läs också:

Bästa och sämsta sakerna att skriva till någon på Tinder

3 tecken på att du är rädd för att ha ett seriöst förhållande