David avslöjar: Då bestämde han sig för Gabriella i Bachelor 2018

David Möller från Bachelor 2018. Och en bild när David kysser Gabriella.
David avslöjar: Då bestämde han sig för Gabriella i Bachelor 2018 - Foto: Bachelor 2018
Dela på Pinterest
Den sista rosen i Bachelor 2018 gick till Gabriella Bylund. Nu berättar polisen David Möller om ögonblicket som han bestämde sig.

I det absolut sista avsnittet av Bachelor 2018 får David avslöja allt och berätta om vad som hände under inspelningen utifrån hans perspektiv.

Han får då berätta om hur det gick till när han blev Bachelor, hur det var att dejta alla dessa tjejer och varför vissa deltagare fick packa väskan och åka hem.

Efter finalen så stod det ju klart att deltagaren Gabriella Bylund vunnit hans hjärta och det var hon som fick den sista rosen. Men hon satte Davids hjärta i brand långt innan finalen.

Under finalavsnittet fick Gabriella och David spendera en natt ihop. Bild: Bachelor 2018.

Under avsnittet "Bachelor – David berättar" så frågar producenten när han visste vilka två tjejer han ville ha i final. Då berättar han om det ögonblick som gjorde att han fick upp sina ögon för Gabriella. Och vi kan avslöja att det var i avsnitt 12.

– Det började klarna för mig med Gabriella när vi, när jag skjutsa henne hem. Det kändes väldigt naturligt att vara med henne och vi hade väldigt trevligt ihop. Hon har så mycket liv och energi i sig själv. Hon bryr sig, pratar man så lyssnar hon, säger David och syftar på dejten där Gabriella fick låna hans tröja.

Ögonblicket där David bestämde sig för Gabriella Bylund i Bachelor. Bild: Bachelor.

Men det var först efter drömdejten i finalen som David bestämde sig helt för att det skulle bli Gabriella som fick den sista rosen. Han får även frågan om vilket ögonblick som avgjorde valet.

– Det gjorde jag nog egentligen redan när jag hämtade upp henne. För då märkte jag att det var skillnad på känslan med henne. Att jag såg väldigt mycket mer fram emot det och att jag längtade efter det på ett annat sätt, säger David.

I sista avsnittet får vi se hur det gick för det nykära paret när de väl kom hem. Se vad som hände och om de fortfarande är tillsammans i videon nedanför.


Mer:

6 saker du måste veta om Gabriella Bylund från Bachelor 2018

5 saker du måste veta om David Möller från Bachelor 2018