6 saker du måste veta om Gabriella Bylund från Bachelor 2018

Gabriella Bylund från Bachelor 2018. - Foto: Bachelor /Tv4 Play
Dela på Pinterest
Gabriella Bylund är en av de yngsta deltagarna i Bachelor 2018, men det verkar som hon lyckats få polisen David på fall!

1. Hur gammal är Gabriella Bylund?

Gabriella Bylund är lika gammal som deltagaren Lydia Eriksson. Gabriella föddes 1994 och är 24 år gammal. Hon firar sin födelsedag den 2 april. Trots sin unga ålder så säger hon sig vara redo för att ta sig an barn och familjelivet!

2. Var bor Gabriella idag?

Gabriella är född och uppvuxen i Västerås. I programmet säger hon att hon och alla andra västeråsare lätt kan uppfattas som vräkiga i sitt sätt, men vem gillar inte en sprallig tjej som vågar vara sig själv?

3. Vad jobbar Gabriella Bylund med?

Gabriella jobbar som sjuksköterska och delar ofta med sig av bilder från jobbet på Instagram.

Gabriella jagar kärleken i Bachelor 2018. Bild: Bachelor/Tv4 Play.

4. Varför Gabriella bar Daniels skjorta efter en dejt.

Efter en dejt återvände Gabriella till huset iklädd Daniels skjorta. Det fick många deltagare att lyfta på ögonbrynen och flera av dem tyckte att det var värre än att de hade kyssts. Orsaken till att hon hade hans skjorta på sig var att de hade åkt bil med taket nedfällt och att hon då fick låna hans skjorta för att inte frysa.

5. Vad heter Gabriella på sociala medier?

På Instagram heter hon @Gabriellatherese. Där delar hon med sig av glimtar från vardagen och kommentarer från avsnitten av Bachelor.

6. Hur långt kom Gabriella Bylund i Bachelor 2018?

Gabriella har varit med sen dag ett och lämnat varje roscermoni med en ros från David. Hon är just nu en av tjejerna som hamnat i top sex och hon hoppas givetvis på att ta sig till final och få den sista rosen.

Gabriella är ju bara en av ett tjugotal tjejer som ställer upp i säsongens Bachelor som nu går på Sjuan och Tv4 Play under vintern. Men det finns bara en kille vars hjärta alla vill fånga. Se allt du behöver veta om årets Bachelor, David Möller, i videon nedanför.

Mer:

5 saker du måste veta om David Möller från Bachelor 2018