Nu avslöjar Kim Kardashian könet på sitt fjärde barn

Kim Kardashian avslöjar BF och könet på hennes fjärde barn. - Foto: Bildkälla: Instagram/Kim Kardashian West
Dela på Pinterest
Kanye och Kim Kardashian West väntar nu sitt fjärde barn tillsammans. I en intervju avslöjar hon när barnet är beräknat och vilket kön det har.

Kim Kardashian West, 38, och Kanye West, 41, väntar nu sitt fjärde barn tillsammans. Det är en surrogatmamma som kommer bära och föda barnet och nu avslöjar Kim bebisens kön och när den beräknas födas.

Kim har tre barn sedan tidigare med maken Kanye. Äldst är dottern North West, 5 år. Två år senare födde Kim sonen Saint West, 3 år. Det senaste tillskottet i familjen var dottern Chicago West, 1 år, som föddes genom en surrogatmamma i början av 2018.

Kim Kardashians årliga julkort från 2018. Bildkälla: Instagram/Kim Kardashian West

För några veckor sedan bekräftade Kim att familjen väntar ytterligare tillökning. Hon och Kanye ska få ett till barn som också ska bäras och födas av en surrogatmamma, likt dottern Chicago.

I en intervju med Andy Choen under programmet "Watch What Happens Live" så avslöjade Kim mer om bebisen som är påväg.

Under programmet får hon frågan om de har ett beräknat födelsedatum.

– Det har vi. Någon gång snart, säger Kim och nickar.

Kim tillsammans med sina tre barn. Bildkälla: Instagram/Kim Kardashian West

Kim avslöjar även könet på deras fjärde barn.

– Det är en pojke. Det är ute nu, säger Kim.

Hennes systrar som också medverkar i intervjun tappar hakan under livesändningen över allt hon avslöjar. Speciellt när hon för första gången bekräftar könet på bebisen.

– Jag vet, men jag blev full på vår julfest och jag berättade för några människor och jag kan inte komma ihåg vilka jag berättade det för eftersom jag aldrig blir full, säger Kim.

Men vad bebisen kommer heta låter Kim hålla osagt....


Har du någonsin undrat hur Kim Kardashian faktiskt blev känd? Vägen till hennes framgång har varit lång och Kim har gjort mer saker än vad de flesta kan tro. Och nej – hon är inte bara känd för hennes läckta sex tape. Se vad som gjort Kim känd i videon nedanför.

Mer:

Så blev Kim Kardashian känd från allra första början

Bilden på Kylie Jenners ex chockar alla – ser ni vem han dejtar?