Bilden sägs bevisa Travis Scotts otrohet mot Kylie Jenner - nu ryter Kim ifrån

Kim Kardashian, Travis Scott, Kylie Jenner
Kim Kardashian ryter ifrån på Twitter - Foto: Evan Agostini/AP/TT, Eric Christian Smith/AP/TT, Rich Fury/AP/TT
Dela på Pinterest
De senaste dagarna har det cirkulerat en bild som påstås föreställa Travis Scott när han ska ha varit otrogen mot Kylie Jenner. Nu säger Kim Kardashian ifrån på Twitter.

Att vara världskändisar är inte det lättaste och framförallt inte när det börjar spridas rykten. En bild sprids nu på internet där Travis Scott påstås vara otrogen mot flickvännen Kylie, vilket får Kim Kardashian att ryta ifrån på Twitter. 

Det var under våren 2017 som sminkmogulen Kylie och hip hop artisten Travis blev ett par. Och inte långt därefter blev Kylie gravid.

I februari tidigare i år föddes dottern Stormi Webster, efter att graviditeten hållits hemlig för Kylies cirka 120 miljoner Instagramföljare. I samband med att dottern föddes publicerade de en film som förklarade allting om graviditeten. 

Travis Scott och Kylie Jenner har varit ett par sedan våren 2017. Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT

Under 2018 startade även Travis Scott sin turné "Astroworld – Wish You Were Here". Med sig som stöd på turnén har han haft flickvännen Kylie och dottern Stormi.

Dock har det den senaste tiden har rykten spridits om att Travis ska ha varit otrogen mot Kylie. Ryktena började spridas när en bild ska ha postats på internet på en man som såg ut som Travis och en annan kvinna.

På bilden som cirkulerar runt ser man en kille vara väldigt närgången med en bikiniklädd brunett, och efter att man sett denna bilden började ryktena.

Bilden som spreds på internet. Bildkälla: Instagram

Kommentarerna om en eventuell otrohet började trilla in och många som kommenterade menade på att de inte var förvånade. Men Travis var snabb på att förneka otroheten.

"Troll vill alltid skapa fejkskit för att förstöra äkta kärlek. Att gå över gränsen för att få saker att se ut som saker det inte är, det är elakt", skrev Travis på Instagram.

Och Travis var inte den enda som blev irriterad över ryktet som spreds, även Kylies storasyster Kim Kardashian var inte sen med att ryta ifrån. 

Kim Kardashian röt ifrån på Twitter. Bildkälla: Twitter.com/kimkardashian

"Jag hatar att jag drar uppmärksamhet till det här men det är äckligt att någon tycker att det är roligt att förstöra för Travis och Kylie som precis startat en familj tillsammans. Det är riktigt skadligt för relationer, familjer och det är så fel!", skrev Kim Kardashian på Twitter. 

Vi förstår att detta är ett känsligt ämne för familjen Kardashian eftersom att Khloé Kardashian bara några timmar innan sin förlossning tidigare i år fick veta att pojkvännen, och pappan till dottern True, varit otrogen mot henne, se vad hon sa om det i videon nedanför. 

Läs också: 

Kim Kardashians attack mot vännerna på Halloween – ber nu om ursäkt

Videon får alla att tro att Travis Scott friade till Kylie Jenner igår