Bianca Ingrossos otippade hångelknep: ”Använde dörrkanterna"

Bianca Ingrosso, Theo Wahlgren, sex, hångel
Bianca Ingrosso pratar om "vuxensaker" med sin lillebror Theo. - Foto: Instagram/ @biancaingrosso
Dela på Pinterest
Sexsnack står på schemat i kvällens andra avsnitt av Wahlgrens Värld. Nu avslöjar Bianca hur hon lärde sig hångla och tipsar sin lillebror Theo om knepen.

I kvällens avsnitt av Wahlgrens Värld har Bianca Ingrosso sexsnack med sin lillebror Theo. Har du pussat någon? Hur kom det sig? Tyckte du det var skönt att pussas? Frågorna från Bianca är många – och Theo undviker för det mesta att svara eller skämtar bort det. Han menar att det både är pinsamt och roligt när Bianca ska lära honom nya grejer om ”vuxenlivet”. 

Men det är inte bara Theo som höjer på ögonbrynen när Bianca avslöjar sitt otippade hångelknep som hon hade när hon var yngre. Bianca förklarar att hon öppnade en dörr och stod och hånglade med dörrkanterna. 

– Jag stod till och med och pratade med vissa dörrar kom jag ihåg, säger hon och skrattar.

Bianca lär vidare sina bästa hångelknep. Foto: Instagram/ @biancaingrosso

Hur man kysser med tungan är en annan fråga hon ställer till sin lillebror. Något Bianca poängterar är att man absolut inte får ha mycket slem vid kyssandet, det är nämligen det värsta hon vet. Att träna på sin arm är ytterligare ett knep som hon tog till när hon var yngre, och kanske har det fungerat? Bianca har nämligen fått höra att hon är bra på att kyssas.

– Jo, tacka mina dörrar liksom, säger hon skämtsamt i programmet.

Men efter en tids prat om pussar, hångel och sex inser Bianca att hon kanske har gått lite för långt. När hon börjar prata om sugmärken och vad som menas med ordet "kinky" ser Theo nämligen frågande ut.

– Jag kanske gick lite över gränsen. Där blev mer jag obekväm för han har ju ingen aning om vad det faktiskt betyder, säger Bianca i Wahlgrens Värld. 

Vill du höra snacket mellan Bianca och Theo? Kika i videon nedan! 

Det var knappt ett år sedan Bianca köpte sin lägenhet, men redan nu är den till salu. Är du sugen på att köpa den? Se alla drömbilder och ta reda på prislappen i videon nedan.

Mer: 

5 saker om Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge

Bianca Ingrosso avslöjar anledningen bakom bloggpausen