Biancas dröm efter Emilio och Pernillas bröllopsvideo: "Bli ihop"

- Foto: Foto: Instagram/Bianca Ingrosso
Dela på Pinterest
I kvällens avsnitt av Wahlgrens Värld får tittarna en tillbakablick till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrossos bröllop – och Bianca reagerar starkt.

Under kvällens avsnitt av Wahlgrens Värld möts tittarna av ett klipp från något som Pernilla Wahlgren beskriver som ”ett helt annat liv”. I programmet samlas nämligen familjen i soffan för att titta på bröllopsvideon mellan de tidigare gifta paret Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso. 

Det var 1993, för 26 år sedan, som Pernilla och Emilio gifte sig i Laholm, en liten by i Halland. Men under bröllopet var det inte bara familj och vänner på plats, även andra personer som bodde i området gick till kyrkan för att få en glimt av ceremonin. 

Bianca i tårar efter bröllopsvideon  

Det är större delen av gänget i soffan som blir tagna av bröllopsvideon, men någon som reagerar extra starkt är Bianca som tidigare nämnt att hon tog föräldrarnas skilsmässa hårt. I Wahlgrens Värld berättar hon att hon hela livet har fått försvara sina föräldrar och att det är fint att påminnas om att de en gång har älskat varandra. Under tiden filmen spelas upp berättar hon att det är det vackraste hon har sett.

– Gud, jag blir helt tårögd, säger Bianca till Pernilla samtidigt som tårarna faller ner från hennes kinder. 

Pernilla och Emilios bröllop 1993

Pernilla berättar att äktenskapet mellan henne och Emilio inte var det bästa, men säger att bröllopet var väldigt lyckat. Trots att de idag lever på olika håll och är skilda kan Bianca dock inte helt släppa tanken på att de en gång skulle hitta tillbaka till varandra. 

– Det är klart man drömmer om att mammsen och pappsen ska bli tillsammans igen, säger hon i programmet.


Missa inte!

I avsnitt två av Wahlgrens Värld hade Bianca sexsnack med lillebrodern Theo. Hon avslöjade då hur hon lärde sig att hångla för första gången och knepet är minst sagt annorlunda... Se klippet i videon nedan!

Mer: 

5 saker om Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge

Bianca Ingrosso säljer sin lägenhet – så mycket kostar den