Bianca Ingrosso dejtar igen: "Man måste experimentera med andra"

Bianca Ingrosso, kärlek, Philippe Cohen, dejting
Bianca Ingrosso är på jakt efter kärleken. - Foto: Instagram/ biancaingrosso
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso är singel, men hur länge till? Nu berättar tv-stjärnan att hon är redo att dejta igen efter uppbrottet med Phillipe Cohen och säger att man måste börja experimentera med andra.

Det var för ett tag sedan som vi fick reda på att Bianca Ingrosso var singel och att hon och expojkvännen Phillipe Cohen hade gjort slut efter fem år tillsammans. I Wahlgrens Värld har hon tidigare berättat att parrelationen inte fungerade, men att de lämnade varandra som vänner. 

Nu har det gått några månader sedan uppbrottet och Bianca Ingrosso verkar vara på banan igen. I podcasten som hon har med influencern Alice Stenlöf, "Alice och Bianca: Har du sagt A får du säga B", snackas det om utekvällar och ragg på krogen, men också om att Bianca nu är redo för dejtinglivet.

– Jag tycker att det är jättekul att vara singel, men jag skulle faktiskt säga att jag är redo för att träffa någon. Nu är jag redo att gå på dejt, säger hon i podcasten.

Bianca och Alice poddar tillsammans varje vecka. Foto: Instagram/ biancaingrosso

Bianca Ingrosso vill hitta kärleken

Ännu har Bianca Ingrosso inte hittat sin "love of her life", men möjligheterna ser goda ut. I det senaste poddavsnittet berättar hon att hon har gått hem med killar.

– Man måste ju börja experimentera med andra, det är bara så. Man kan liksom inte nunna sig, säger hon. 

Trots att det har varit en jobbig period för tv-stjärnan är hon säker på en sak – hon vill hitta kärleken.

– Jag längtar efter att bli kär igen, hitta någon att skratta med och mysa med. Jag är verkligen redo för ett nytt typ av liv, berättar hon i podden.


På Bianca Ingrossos sociala kanaler får vi en inblick i hennes liv och får också lära känna andra personer i hennes umgängeskrets. En av dem är Lovise Worge som jobbar som Biancas assistent. Hur mycket vet du egentligen om henne? Ta reda på sex saker i videon nedan.

Mer:

Bianca Ingrosso ger relationstips – så kommer du över ditt ex

5 saker om Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge