Jordyn Woods om natten med Tristan Thompson: "Han kysste mig"

- Foto: Foto: Instagram/Kylie Jenner och Chloe Kardashian
Dela på Pinterest
Den senaste veckan har det ryktas att Kylie Jenners bästis, Jordyn Woods, varit otrogen med Kylies syster, Khloé Kardashians man, Tristan Thompson. I intervjun "Red Table Talk" berättar hon nu sanningen.

Förra veckan började rykten spridas om att Kylie Jenners bästis, Jordyn Woods, ska ha festat och övernattat hos Khloé Kardashians man, Tristan Thompson.

Sen dess har flera i Kardashian-familjen avföljt Jordyn, 21, på Instagram och hon ska även ha flyttat ut ur bästisens Kylie Jenners hus.

Flera har spekulerat till vad som hände den natten mellan Jordyn och hennes bästis, systers, man. Nu berättar Jordyn Woods med egna ord om natten i "Red Table Talk", och hon bekräftar att Tristan var otrogen mot Khloé.

Under den 30 minuter långa intervjun tillsammans med Jaden Smith så berättar Jordyn i detalj om kvällen.

Jordyn åkte hem till Tristan med några vänner för att efterfesta

En efterfest hölls hos Tristan och Jordyn åkte dit efter en utekväll för att fortsätta kvällen. Under intervjun berättar hon att det var fel av henne att ens vara där – men att hon insett det först i efterhand.

Jordyn dementerar att hon ska ha gett Tristan en "lap dance"

Enligt några av ryktena som florerat så ska Jordyn ha gett Tristan en "lap dance" under kvällen, vilket hon under intervjun dementerar. Hon säger att hon satt på armstödet på hans stol och att det kan ha sett fel ut för någon som ville göra en story av det.


När Jordyn lämnade festen vid sju på morgonen ska Tristan ha kysst henne

Jordyn berättar att hon stannade på festen tills solen gick upp. När hon skulle åka hem så ska Tristan ha kysst henne. Vilket gjorde henne otroligt chockad. När hon satt i bilen på väg hem så kunde hon inte förstå att det hade hänt.

"På vägen ut, kysste han mig. Det fanns ingen passion, ingenting, på vägen ut, han kysste mig bara. Det var liksom en puss på läpparna. Ingen tungkyss, inget hångel, inget. Jag tycker inte att bara han gjorde fel heller eftersom jag tillät mig själv att vara i den situationen och när alkohol är inblandat gör människor dumma saker och folk fastnar i ögonblick", säger Jordyn om händelsen i programmet.

Efter festen berättade hon inte hela sanningen för Kylie och Khloé

Enligt Jordyn ska hon först inte ha berättat om kyssen då hon inte ville såra någons känslor. Men nu har hon berättat och bett om ursäkt.

"Jag visste hur turbulent det var så jag tänkte 'låt mig inte kasta mer bränsle på elden'. Jag vet att jag försökte skydda Khloés hjärta. hon förtjänar inte det här. Det är inte rättvist att hon ska behöva hantera det här. Det sista jag ville var att vara den personen. Jag är ingen 'homewrecker'", säger Jordyn i programmet.

Khloé Kardashian har kommenterat Jordyns berättelse på Twitter

På Twitter har Khloé Kardashian, vars kille och mamma till dottern True som hon har ihop med Tristan, kommenterat programmet.

"Varför ljuger du Jordyn? Om du försöker rädda dig själv genom att gå offentligt, ISTÄLLET FÖR ATT RINGA MIG OCH BE OM URSÄKT PRIVAT FÖRST, var åtminstone ÄRLIG med din story. BTW, du är orsaken till att min familj brutits upp", skriver Khloé på Twitter.


Jordyn har inte kommenterat händelsen sedan programmet sändes tidigare ikväll. Flera av fansen undrar även vad Tristan har att säga, som faktiskt var tillsammans med Khloé. Och varför han inte mötts av lika hård kritik som Kylies kompis.

Detta är inte första gången Tristan varit otrogen. Bara dagar innan Khloés förlossning med deras gemensamma barn fångades han på film med okända kvinnor. Se vad som hände under förlossningen i videon nedanför.

Mer:

Familjen Kardashian reagerar på Tristan Thompsons otrohet mot Khloé