7 saker du och din partner gått igenom – som bevisar att ni kommer hålla ihop

7 saker som du och din partner gått igenom som bevisar att ni kommer hålla ihop förevigt. - Foto: Canva.
Dela på Pinterest
Om du och din partner tagit er igenom dessa 7 utmaningar tillsammans så kommer det hålla för evigt.

Under en relation går man igenom toppar och dalar. Det finns några utmaningar som är riktigt tuffa, men att ta sig igenom dem tillsammans kan stärka er kärlek så den håller för evigt. Om du och din partner gått igenom något av de följande sakerna så kommer ni antagligen hålla för alltid.

1. Långa distansförhållanden

Att vara ifrån varandra samtidigt som man är ett par kan kännas tungt. Det kräver tålamod, kärlek och förtroende. Om du och din partner varit ifrån varandra en tid så har ni antagligen fått med er en hel del lärdomar som kommer stärka ert förhållande i framtiden.

2. Att förlora en närstående

Att stötta sin partner och gå igenom en sorg tillsammans är otroligt jobbigt – men det gör er som par starkare.

3. Att flytta ihop

Efter en flytt har man inget kvar att dölja. Om ni bott ihop så har ni antagligen accepterat era dåliga vanor och lärt er kompromissa och älska varandra ändå.

4. När jobbet tar över

Är du ihop med en person som jobbar så mycket att det ofta tagit tid och energi från er relation? Om ni rett ut det och jobbat er fram till en lösning som känns bra för båda har ni blivit ett riktigt starkt team som kommer hålla hela vägen!

5. Konflikter om pengar

Olika inkomster, utgifter och prioriteringar kan ställa till det. Men om ni tagit er igenom den ekonomiska delen så är det ett steg närmare ett väl fungerande förhållande som kan vara för evigt.

6. När era vänner inte kommer överens

Ibland går ens vänner inte ihop med ens partner, eller din partners vänner kanske inte går ihop med dina vänner? Att få hela kompisgänget att gå ihop, eller lösa situationen så ni kan umgås med era vänner under högtider och tillställningar är a och o för ett långt och hälsosamt förhållande.

7. Svartsjuka

Svartsjukan kommer kanske aldrig vara som bortblåst, men om ni hittat ett sätt att jobba med den så den inte går ut över er relation så har ni garderat er för ett förhållande som kommer hålla.

Mer:

Hur du vet om det är dags att göra slut – eller stanna i förhållandet