Niclas Lijs ärliga ord om Bachelor 2017: "Kände mig manipulerad"

Idag är Niclas Lij tillsammans med Ellen Bergström. - Foto: Instagram/ niclaslij
Dela på Pinterest
Nu pratar den tidigare bachelorn Niclas Lij ut om tiden i Bachelor 2017 och avslöjar att han kände sig manipulerad av produktionen.

Niclas Lij var den svenska bachelorn 2017 som letade efter kärleken i Dominikanska Republiken. Johanna Scortea vann då hans hjärta, men kärlekssagan tog slut kort därefter. 

I podcasten "Vad har hänt?" pratar nu Niclas ut om tiden som bachelor och avslöjar ett och annat. Han var nämligen rädd för att bli lurad av produktionen.

– Hade jag bara tagit det lite mer chill, känt lite mer tillit till hela produktionen så hade det varit så mycket skönare för mig. Men jag hade hela tiden den här känslan av att produktionen vill skapa bra tv så det kommer fucka med mig, säger han i podden.

Niclas berättar att det spirade kärlek överallt, men han hade samtidigt tankar om att produktionsbolaget var tillsagda att skapa den härliga och kärleksfulla miljön. Allt prat och snack tyckte han triggade igång känslor.

Foto: Instagram/ niclaslij

"Kände mig manipulerad av produktionen"

I podcasten avslöjar Niclas att han till exempel blev pushad till att gå på en dejt med en tjej i programmet som han egentligen inte ville träffa mer. 

– Och istället för att skicka hem henne får produktionen mig att behålla henne längre tid än nödvändigt. Då känner jag mig totalt manipulerad av produktionen i ett sådant läge och det inser jag ju först efteråt.

Niclas fortsätter:

 – Jag kan inte gå in på specifika tillfällen gällande just det, för det får jag inte. Men det enda jag ångrar och det som jag verkligen känner fan, det är när jag gjorde saker för produktionen och inte för mig själv. Det var bara så dumt, säger Niclas.

Trots att Bachelor-tiden var tuff, menar Niclas att det ändå var ett kul äventyr. Efter programmets slut fann hann istället kärleken i Ellen Bergström, en känd svensk skådespelerska. Vill du veta hur de träffades? Se i videon nedan.

Källa: Hänt