Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så träffades Ellen Bergström och Niclas Lij från början

Dela på Pinterest
Niclas Lij var årets Bachelor 2017, men sista rosen gav han inte till någon tävlande – utan till skådespelaren Ellen Bergström. Nu berättar hon för första gången hur paret träffades från första början.

Det var för ungefär fyra månader sedan som paret Ellen Bergström, 28, och Niclas Lij, 32, gick ut offentligt och berättade om deras nya kärlek. På Instagram bekräftade de ryktena och sedan dess har vi sett paret njuta av sommaren och kärlek i Niclas sommarstuga utanför Bromma.

Ellen Bergström och Niclas Lij sommarställe
Bildkälla: Instagram/ellenbergstrom

Niclas Lij var årets bachelor 2017, där han dejtade flera olika tjejer i jakten på äkta kärlek. Den sista rosen gick till Johanna Scortea i programmet – men paret blev aldrig tillsammans efteråt. Istället såg vi honom kyssa någon mystisk tjej på tolvslaget när vi skålade in 2018 – en mystisk tjej som vi sedan fick reda på var Ellen Bergström.

Ellen Bergström och Niclas Lij första kyss
Bildkälla: Instagram/niclaslij

Ellen Bergström är multitalangen som både skådespelar och sjunger, och på Instagram har hon över 300 000 följare. 

Den nya funktionen på Instagram, där man kan be sina följare ställa frågor, har blivit väldigt populär snabbt. Någon som hakat på detta är såklart Ellen, och en fråga hon fick var "Hur träffades du och din kille?"

Ellen Bergström och Niclas Lij midsommar
Bildkälla: Instagram/ellenbergstrom

Ellen svarar då på frågan och äntligen vet vi hur kärlekshistorien startade, från första början.

"Vi träffades på en nattklubb. Rättare sagt på ett speed-dejting event. Jag var med på skoj och Niclas skulle agera "dejt-proffs" och ge tips till dejtarna", skriver hon.

Så träffades Ellen Bergström och Niclas Lij
Bildkälla: Instagram/ellenbergstrom

Så, både Ellen och Niclas hittade sin perfect match under ett speed dejting-event, där ingen av dem var där för att egentligen hitta kärleken. Ganska romantiskt ändå, eller hur? 

Mer:

Så gick det för tjejerna efter Bachelor 2017

Nu visar Ellen Bergström och Niclas Lij upp kärleken offentligt

Gilla Modette på Facebook!