Så träffades Ellen Bergström och Niclas Lij från början

Dela på Pinterest
Niclas Lij var årets Bachelor 2017, men sista rosen gav han inte till någon tävlande – utan till skådespelaren Ellen Bergström. Men hur träffades paret från första början?

Niclas Lij var årets bachelor 2017, där han dejtade flera olika tjejer i jakten på äkta kärlek. Den sista rosen gick till Johanna Scortea i programmet – men paret blev aldrig tillsammans efteråt. Istället såg vi honom kyssa någon mystisk tjej på tolvslaget när vi skålade in 2018 – en mystisk tjej som vi sedan fick reda på var Ellen Bergström.

Bildkälla: Instagram/niclaslij

Ellen Bergström är multitalangen som både skådespelar och sjunger, och på Instagram har hon över 300 000 följare. Men hur träffades paret egentligen? 

Bildkälla: Instagram/ellenbergstrom

På Instagram berättar Ellen hur kärlekshistorien startade, från första början.

"Vi träffades på en nattklubb. Rättare sagt på ett speed-dejting event. Jag var med på skoj och Niclas skulle agera "dejt-proffs" och ge tips till dejtarna", skriver hon.

Bildkälla: Instagram/ellenbergstrom

Så, både Ellen och Niclas hittade sin perfect match under ett speed dejting-event, där ingen av dem var där för att egentligen hitta kärleken. Ganska romantiskt ändå, eller hur? 

Nyligen berättade de även att de väntar barn. Det var på Instagram som de avslöjade nyheten med en rebus... Se bilden här!

Mer:

Så gick det för tjejerna efter Bachelor 2017

Nu visar Ellen Bergström och Niclas Lij upp kärleken offentligt

Gilla Modette på Facebook!