5 saker på bröllopet som bruden ångrar att de spenderade pengar på

Bröllop, klänning, vigselring, par
Det här ångrade brudarna efter bröllopsdagen. - Foto: Unsplash & Pexels
Dela på Pinterest
Det finns vissa saker som brudarna önskade att de inte hade spenderat så mycket pengar på... Planerar du ett eget bröllop kan det här vara värt att tänka på!

Att planera ett bröllop kan både vara roligt, jobbigt och kostsamt. Vi har alla någon gång köpt onödiga saker, men vad är det egentligen som brudarna ångrar efter sin livs stora dag? Tidningen Bustle frågade några personer som nyligen gift sig och fick många olika svar. Här är några saker som brudarna i efterhand insåg att de spenderade alldeles för mycket pengar på.

Bordssittning med personal

Jessica tänkte att en buffé skulle kosta mycket mindre, men när hon fick idén att ha servitriser och flera måltidsval kunde hon inte släppa tanken. Dock insåg hon senare att det egentligen inte var värt pengarna.

"I slutändan bryr sig ingen egentligen hur maten kommer på sin tallrik, så tittar jag tillbaka skulle jag önskat att vi hade valt det billigare alternativet med buffé."

Foto: Unsplash

Alla blomdekorationer

Amy ångrar mest det stora inköpet av blommor till sitt bröllop. Kanske hade hon inte behövt så många som hon tänkt? "Jag kom ihåg att jag tittade mig omkring och önskade att jag hade spenderat pengarna på mat och fotografier istället."

Foto: Unsplash

Inbjudan och bröllopsklänning

Lucy tyckte hennes inbjudningskort och klänning var perfekt, men när hon tänker efter kunde hon blivit minst lika nöjd med något liknande för en lite mindre kostnad. Klänningen bär man trots sätt bara en gång i livet. 

"Jag skulle säga, ha lite mindre av dessa kostnader och investera lite mer på er smekmånad, ringar och fotograf."

Foto: Unsplash

Smink och håruppsättning

Kristy tog hjälp av två olika makeup-artister för att testa olika looks, men hon blev aldrig nöjd. Sedan slutade det med att hon själv sminkade sig och tog hjälp av sin kusin och fick en vacker håruppsättning som hon hade sett på Pinterest. 

"Jag kan inte vara mer nöjd att jag tog beslutet att skippa den professionella servicen."

Foto: Unsplash

Dyra tärnklänningar

Jaqueline tänkte först att brudtärnorna kunde använda klänningen flera gånger. Men senare insåg hon att det var en onödig kostnad. "Människor bär vad de själva väljer och inte vad andra väljer åt dem."

Foto: UnsplashMer:

Så friade Douglas Murray till Penny Parnevik – då blir bröllopet