5 tecken som visar att ni är redo att gifta er

5 tecken som visar att ni är redo att gifta er - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Längtar du till den dagen då du och din älskling gifter er? Den dagen kanske inte är så långt borta trots allt... Bockar ni av dessa punkter är ni redo att älska varandra i nöd och lust.

Att vara riktigt kär är en av de bästa känslorna i världen och det finns inget bättre än att dela sin vardag med den man älskar. Drömmer du om att ni ska gifta er i framtiden? Det behöver faktiskt inte vara så lång tid kvar tills dess.

Vi har listat 5 tecken som visar att ni är redo att gifta er – att dela ert liv tillsammans! 

Ni är redo att ta nästa steg i ert förhållande

Att stå och trampa på samma ställe i ett förhållande är inte speciellt upphetsande. Ni har förhoppningsvis rest mycket tillsammans, bor ihop och gått igenom både med- och mångångar sida vid sida. Nu är ni redo att ta nästa steg i ert förhållande, ett bröllop kan vara det steget. 

Ni får varandra att skratta 

Vem vill inte ha glädje i sitt liv? Att vara med den personen som får en att skratta varje dag är ren och skär lycka. Och förstå vad underbart att få skratta livet ut!

Ni litar fullt ut på varandra

Varesig det är i ett förhållande eller i ett äktenskap så är tillit a och o för att det ska fungera, och det är något man bygger upp under åren. Litar du och din älskling på varandra till hundra procent är ni redo att gifta er – då finns det ingen eller inget som kan komma i er väg. Och den tilliten, den känner du djupt inne i hjärtat om den finns eller inte. 

Ni kan vara er själva med varandra 

Älskar du att gå runt naken hemma eller är du pedant? Det spelar ingen roll, så länge både du och din älskling kan vara er själva med varandra så är ni redo att gifta er. För tänk att gå runt hela livet och inte vara sig själv tillsammans med den du är gift med, ingen superkombo direkt!

Ni kan inte tänka er ett liv utan varandra 

Ett liv utan varandra? Aldrig! Om ni resonerar på det viset är ni redo att gifta er och älska varandra i nöd och lust. Ett bröllop kan då vara en fin kärleksförklaring mellan er – där både vänner och familj kan närvara. 

Ett annat tecken på att ni är redo att gifta er är att ni lever i ett sunt förhållande. Men hur vet ni om ni gör det eller inte? Få svaret i videon nedan!

Mer: 7 nyårslöften som du och din partner borde ha 2020