Kärlekshoroskop 2021 – så blir din sommar

Hur blir ditt kärleksastro 2021?
Hur blir ditt kärleksastro 2021? - Foto: Creative Lab/ Shutterstock
Dela på Pinterest
Hur blir sommaren 2021 om man frågar astrologen? Med hjälp av Tinder har vi sammanställt sommarens kärlekshoroskop.

Efter över ett år av hemmaisolering och pandemi hoppas vi på bättre tider. Kanske har det varit dött på dejtingfronten på senaste? Nu under sommaren kan det blir förändring på det! Tillsammans med astrologen Lisa Stardust avslöjar nu Tinder de bästa tipsen och hur varje stjärnteckens kärlekssommar förväntas bli.

Hur blir sommaren 2021?

Är du singel? Kolla in ditt kärleksastro här!

Läs också: Dags att dejta? Här är de bästa dejtingapparna 2021

Kärlekshoroskop 2021 – se alla stjärntecken

Vad säger ditt kärlekshoroskop 2021? Foto: Unsplash

Kärlekshoroskop 2021: Väduren

Du verkar får en ny crush på nolltid. Därför kan det vara bra för dig att köra många video-chat dejter, innan ni ses IRL, för att filtrerar de bästa matcherna för just dig. Så fort en riktig vibe är på plats kan ni absolut ses och gå på världens bästa dejt – vi tänker en kul omgång foosball eller minigolf för att hjälpa den romantiska naturen att tända till. Detta är de perfekta tillfället att våga vara kreativ och välja mer originella, personliga och avslappnande aktiviteter. 

Väduren matchar mest på Tinder med Vågen, Jungfrun och Lejonet.

Kärlekshoroskop 2021: Oxen

Du är öppen för att chatta med alla som skriver till dig om det blir match, vilket betyder att din inbox alltid fylls till maximal kapacitet. För att ta reda på vem/vilka som är dina perfekta matcher, måste du ta hjälp av dina vänner för att komma på de rätta frågorna att ställa, för att komma till kärnan i en konversation och känna av personens personlighet. Du kan också testa Tinders nya funktion Vibes för att vibe-checka en person innan ni matchar. Det känns rätt viktigt att veta om ni båda är annans-på-pizzan-typer, eller hur? Trots allt, Oxen är det stjärntecken som inkluderar “mat” eller “dricka” mest i sin biografi.

Oxen matchar mest på Tinder med Oxen, Vågen och Väduren.

Läs också: 8 roliga och bra saker att skriva i din Tinder-profil

Kärlekshoroskop 2021: Tvillingarna

Vänta med att dela för mycket om dig själv innan du träffar din dejt IRL. Att vara lite mystisk med sin Tinder-crush komma hålla hen på tårna och skapa stor förväntan när hen ser att du skickat ett meddelande. Din dejt kommer se fram emot att lära känna dig ännu bättre när ni väl ses och ni kommer babbla på i ett. Förbered dig på en dejt med många djupa diskussioner – vilket, enligt dig, är din ideal dejt. 

Tvillingarna matchar mest på Tinder med Skytten, Vattumannen och Kräftan.

Kärlekshoroskop 2021: Kräftan

Det är dags för dig att komma ur ditt skal. Oavsett om du letar efter något kortvarigt eller långsiktigt, det viktigaste är att du inte är blyg för att swipa höger eller ta första steget i en matchning. Våga vara charmig och slidea in i någons DM och ta initiativ till samtal. Du behöver inte stressa, du kan till och med börja med en rolig GIF för att bryta isen. Att öppna ett samtal med en GIF kan öka dina chanser att få svar på Tinder med 30% – och konversationer med en GIF är oftast två gånger så långa än utan. Helt klart en no brainer enligt oss.

Kräftan matchar mest på Tinder med Vattumannen, Stenbocken och Skytten.

Foto: Pexels

Kärlekshoroskop 2021: Lejonet

Uppdatera aktivt din profil med snygga “thirst traps” och härliga loop-videos för att visa upp ditt aktiva liv och skapa intresse hos dina matchningar (en extra effort du borde gilla som det stolta och teatraliska lejon du är). Ge din profil den kärlek den gör förtjänar för att attrahera nya matcher och fullständigt äg ditt dejtingliv! Gen Z uppdaterar sin profil tre gånger så ofta nu, än innan pandemin. Ett annat solklart tips är att le på din första bild, vilket ger 10% större chans till match, snarare än att ha en artsy svartvit bild som bara ger 2% större chans.

Lejonet matchar mest på Tinder med Väduren, Tvillingarna och Vågen.

Läs också: Vad borde du skriva i din profil på Tinder? Testa här!

Kärlekshoroskop 2021: Jungfrun

Du letar efter mer än bara hookups denna sommar, vilket betyder att du måste vara mer nyfiken nu än någonsin mot dina matcher. Ställ några frågor om personens liv för att se om hen är lika intresserad och nyfiken på dig. Hookups är enkelt, men riktig kärlek kräver mer. Ansträng dig för att odla fram den relation du verkligen vill ha, var tydlig med vad du söker i din profil och var så autentisk som möjligt. En ny undersökning från Tinder visar att hälften av alla Gen Z:s letar efter något ärligt, autentiskt och äkta.

Jungfrun matchar mest på Tinder med Skorpionen, Väduren och Vågen.

Kärlekshoroskop 2021: Vågen

Ett första intryck kan vara vilseledande. Ge din match en ärlig chans innan du vänder blad. Du vet aldrig när eller med vem en romans uppstår, därför är det viktigt att låta din match hinna visa vem hen är. Det har aldrig funnits en bättre tidpunkt att ta sig tiden att lära känna någon på Tinder på riktigt som nu. Gen Z spenderar mer tid än någonsin på Tinder just nu, 19% fler meddelanden varje dag under februari 2021 än samma månad förra året.

Vågen matchar mest på Tinder med Väduren, Jungfrun och Oxen.

Kärlekshoroskop 2021: Skorpionen

Balans i vardagen är svårt för en sån aktiv skorpion som du. Gå in på Tinder och börja chatta med en potentiell ny crush istället för att spendera kvällarna till att arbeta. Så fort du skippar Slack och loggar in på Tinder kommer du säkert att hitta en perfekt partner (eller tre). Skorpioner identifierar sig ofta som “entreprenörer” i sina biografier. Om det är något du är stolt över, se till att addera det till din profil. Skorpioner swipar mycket, men är ett av de stjärntecken som är mest långsam på att svara.

Skorpionen matchar mest med Jungfrun, Väduren och Fiskarna på Tinder.

Foto: Pexels

Kärlekshoroskop 2021: Skytten

Man dras till varandras motsatser, så brukar man väl säga? Detta kopplas tydligt till ditt dejtingliv – du letar efter en person som utmanar ditt intellekt. Just nu vill du träffa någon som är spännande och inte så “cheugy”. Du är det stjärntecken som med störst sannolikhet skulle använda ordet “spontanitet” i din biografi. Ge dig hän och prova att leta efter någon som inte nödvändigtvis är “din typ”, vilket kommer göra er interaktion mer spännande och få dig att våga tänka utanför boxen. Skytten är minst benägen att swipa åt höger, men tenderar att skicka första meddelandet när den verkligen gillar någon.

Skytten matchar mest med Stenbocken, Vattumannen och Tvillingarna på Tinder.

Kärlekshoroskop 2021: Stenbocken

Freckling-säsongen är här för dig, Stenbocken! Vilket betyder att så fort det blir lite fint väder poppar någon upp i ditt dejtingliv och kan lätt bli tagen av den stundande romantiken. Vårt råd: Var ärlig med dig själv om du egentligen är mest intresserad av något low-key, så du kan ha kul och inte stressa över att du behöver ge massor av dig själv. Stenbocken är minst benägen att använda sitt stjärntecken i sin profil. Att vara ärlig med vad du letar efter på din profil i däremot nyckeln till en kärleksfull sommar för Stenbocken.

Stenbocken matchar mest på Tinder med Skytten, Vattumannen och Tvillingarna.

Kärlekshoroskop 2021: Vattumannen

Att vara i ett långdistansförhållande är inga problem för dig, om det betyder att du hittar ditt livs kärlek. Det kan till och med vara fördelaktigt att lära känna någon på distans. Ni kan planera att mötas längst väggarna när värmen kommer på riktigt. Istället för att bara dejta i sitt närområde, använd Tinder Passport-funktion, öppna upp dina horisonter och öka chansen till fler matcher. Kanske också finslipa dina språkkunskaper, hela 76% av de som använder Passport pratar antagligen ett annat språk än ditt egna.

Vattumannen matchar mest på Tinder med Skytten, Stenbocken och Tvillingarna.

Kärlekshoroskop 2021: Fiskarna

Var försiktig när du swipar höger och vänster. I en tillfällig stund av distraktion kan du missa en otrolig match och ångra att du inte swipa åt rätt håll. Som tur finns Rewind-funktionen där du kan kolla igenom de personer du hade förbisett. Du kan till och med gå tillbaka till dina tidigare konversationen som du låtit dö ut. Fisken är trots allt det stjärntecken som svarar absolut långsamt. Varför inte öppna upp en tidigare konversation med en riktigt fräck isbrytare?

Vattumannen matchar mest på Tinder med Vattumannen, Kräftan och Stenbocken.

Artikelbild: Creative Lab/ Shutterstock

Mer:

De bästa uteserveringarna i Stockholm – om du är singel

Solero drink – så gör du trendiga Tiktok-drinken i sommar