De bästa uteserveringarna i Stockholm – om du är singel

Bästa uteserveringarna i Stockholm i sommar!
Bästa uteserveringarna i Stockholm i sommar! - Foto: Canva.
Dela på Pinterest
Vad sägs om ett glas i solen? Här listar vi de bästa uteserveringarna i Stockholm – om du är ute efter en flört!

Är du redo för att flörta? I sådant fall vet vi vilka ställen du borde besöka i sommar. Dejtingappen Happn har nämligen tagit reda på vilka uteserveringar i Stockholm, Göteborg och Malmö som är mest flirtsamma. 

Så vilka ställen ska man då gå till om man är singel och letar efter en flört? TAK i Stockholm ligger på första plats (och utsikten därifrån kan man inte klaga på!). Trendstället Urban Deli är också populärt bland singlarna – dit kan du gå för en klassisk AW eller ett glas vin i solen.

Vi behöver väl inte säga så mycket mer än så, spana in topplistan här!

Läs också: 7 roliga och bra saker att skriva i din Tinder-profil

1. Bästa uteserveringarna – TAK, Stockholm

Om du är ute efter en restaurang där mat från Norden och Japan möter varandra är TAK platsen att vara på. Var: Brunkebergstorg 2-4.

2. Bästa uteserveringarna – Urban Deli Sveavägen, Stockholm

På den 9:e våningen hittar du baren Höjden tillhörande Urban Deli. Baren har öppet året runt och erbjuder en bar med stort utbud av mat och dryck, samtidigt som du njuter av en fantastisk utsikt över huvudstaden.

3. Bästa uteserveringarna – Mosebacketerassen, Stockholm 

Om du letar efter en bar med god stämning och livemusik? Då är Mosebackterassen ett måste. Baren ör placerad på Mosebacke Torg, Södermalm och förutom livemusik upplever du en mäktig vy över staden.

4. Bästa uteserveringar – Mälarpavilijongen, Stockholm

Mälarpaviljongen är till för dig som letar efter en idyllisk bar med familjär känsla. Här erbjuds både mat och dryck som passar alla. 

Mer:

15 saker alla måste lära sig om dejting

Stockholms bästa restauranger för tjejmiddagar