Allt du vill veta om Lovisa Wallin och Margaux Dietz nya företag Niut Club

Lovisa Wallin och Marqaux Dietz har startat företag
Lovisa Wallin och Marqaux Dietz har startat företag - Foto: Peter Johansson/ STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Influencerkollegorna och entreprenörerna Lovisa ”Lojsan” Wallin och Margaux Dietz har givit sig in i en ny bransch. Nyligen lanserade de sitt nya bolag Niut Club som stävar efter att bryta tabun kring kvinnlig njutning. Här är allt du vill veta om företaget!

Influencern Lovisa ”Lojsan” Wallin har gjort sig känd på sociala medier för sin glamourösa men relaterbara livsstil. Tillsammans med sambon Buster Reuterswärd bor de i ett hus strax utanför Stockholm med sina tre barn ToddTintin och Ted

Hon jobbar heltid med sina sociala medier och är aktiv på Instagram, Youtube och Tiktok, där hon uppdaterar sina följare om sitt fullspäckade, härliga liv. Hon driver även två podcasts, ”Måndagsvibe” tillsammans med Hanna Friberg och ”Lojsan och Buster” ihop med sambon Buster.

Tillsammans med influencerkollegan och entreprenören Margaux Dietz har de startat ett nytt spännande företag riktat till kvinnor och den kvinnliga njutningen. 

Margaux slog igenom stort på Youtube när hon publicerade sin förlossningsvideo 2017. Videon fick över två miljoner visningar på plattformen, vilket snabbt gav henne en position som en av landets mest omtalade sociala medier-profiler. Sedan dess har hon delat med sig om sitt liv som mamma till sonen Arnold som hon fick tillsammans med exmaken Jacob Lieberman

Allt du vill veta om Niut Club 

Nu har Lovisa och Margaux startat företaget Niut Club. Ett njutningsföretag som bland annat säljer sexleksaker för kvinnor. Enligt företagets hemsida vill de få kvinnor att upptäcka sin egen njutning och bryta tabun kring den kvinnliga sexualiteten.  

”Med en av sex kvinnor som aldrig upplevt en orgasm och mer än var tredje som inte når klimax under sex, är det dags för förändring! Niut är en hyllning till kvinnor, av kvinnor, och erbjuder ett utbud av njutningsprodukter som är designade för göra det roligt och spännande att utforska din lust själv eller med en partner.”, skriver företaget på hemsidan. 

För att ta reda på mer om det nya företaget lät vi Lovisa besvara en rad frågor om just det. 

Hur kom ni på idén för Niut club? 

– Vi kände att det fattades ett företag som inte skriker porr utan mer girl power. Vi är så stolta att vi är ett kvinnligt bolag då vi känner att de är dags att vi kvinnor ta för oss mer i sängen. När jag började ha sex och många år fram var de så viktigt att killen kom och hade en najs upplevelse, men att dom inte ens kunde hitta klitoris pratar ingen om, säger Lovisa till Modette

Storslagna planerna med njutningsföretaget: ”Bara början”

Förutom Lovisa och Margaux är entreprenören Linnea Sweijer involverad i Niut Club, en trio kvinnor som Lovisa ser som ett riktigt dream team. 

– En otrolig kombination om du frågar mig där vi alla kompletterar varandra. Vi alla är mammor som genomgått många olika stadier i livet när det kommer till lust och njutning, säger Lovisa 

Trion har stora visioner med företaget och ser Niut Club som en plats för kvinnor att samlas och stärka varandra. 

Vad hoppas ni kunna uppnå med lanseringen av Niut Club? 

– Det var så otroligt nervöst att lansera och vi har redan fått så fin respons av våra kunder på våran Heart vibrator men även innehållet i vår smooth lube och cleansing spray. Vi vill få fler kvinnor att komma och skapa ett community där man kan känna igen sig och våga prata. Det coolaste hade varit om vi kunde se att vi gjorde skillnad. 

I dagsläget finns det tre produkter i sortimentet: en hjärtformad vibrator, ett glidmedel och en rengöringsspray. Men redan nu finns det planer på att utöka sortimentet med fler spännande produkter framöver. 

Heart Vibrator. Foto: Produktbilder/niutclub.se

Köp Niut Clubs Heart Vibrator här.

Smooth Lube. Foto: Produktbilder/niutclub.se

Köp Niut Clubs Smooth Lube här.

Sex toy cleanser. Foto: Produktbilder/niutclub.se

Köp Niut Clubs Sex Toy Cleanser här.

Har ni planer på fler produkter? Vad kan kunderna förvänta sig framöver? 

– Vi har massa spännande släpp som både riktar in sig på njutning men även kvinnors hälsa, dom hör liksom ihop. Vi kommer släppa njutningsprodukter jag själv känner saknas och som har gjort (i mitt fall) sexlivet roligare och bättre både själv men också med Buster. Vi har stora planer för Niut och vart vi ska, så detta är bara början, säger Lovisa. 

Ta del av mer om Niut Club på sociala medier: 

Niut Club lanserades 25 april 2024 och alla tillgängliga produkter finns att köpa på hemsidan. 

Köp alla produkter på Niutclub.se

Följ Niut Club på Instagram: @niutclub

Lovisa Wallins sociala medier: 

Instagram: @lojsanwallin

Youtube: @lovisawallin3440

Tiktok: @lojsaanwaallin

Margaux Dietz sociala medier: 

Instagram: @margauxdietz

Tiktok: @margauxdietz