Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 brun utan sol-produkter vi älskar

Med en riktigt bra Brun utan sol blir du naturligt brun utan att behöva skada huden och sola!

Dela på Pinterest
Varför ligga och steka i solen i flera timmar när du kan bli brun på ett ofarligt sätt på en timme?

Vi på Modette tycker det här med brun utan sol är världens smartaste uppfinning. Därför har vi listat våra topp fem favoriter som ger en gyllenebrun och vacker nyans på bara ett par timmar.

1. St Tropez mousse

En storfavorit hos många. Den ger en brun ton och är väldigt enkel att applicera på huden då den är färgad så kan du se precis vart du applicerat den och inte. På så vis slipper du ränder och fläckar. Den ger gradvis färg och har verkat klart efter 8 timmar. Något dyrare än de flesta brun utan sol-produkterna dock.

429 kr


2. Cocoa Brown

En produkt från Irland ”Cocoa Brown” som nyligen kommit hit till Sverige. Det är alltså en brun utan sol-mousse som ger en jämn bränna som håller 5 – 7 dagar genom att fejda bort utan att bli fläckig. Den har en doft av blommor. Du applicerar denna mousse med en handske och den är väldigt lätt att applicera då den är färgad från början så du lätt kan se vart du smörjt och inte. Riktigt fin nyans har den också.

149 kr


3. Self tanning lotion by Kicks

Kicks egna Self tanning lotion är väldigt underskattad. Den ger en otroligt vacker färg och luktar knappt. Stark rekommendation.

145 kr


4. Loreal sublime bronze

Denna produkt från Loreal är både färg och oljefri. Passar därför väldigt bra även för de personer som har acne. Du blir dock inte brun över en natt och du behöver använda den varje dag till du uppnått önskat resultat, cirka 3 – 4 dagar. Men detta gör också att brännan blir riktigt naturlig, jämn och fin.

179 kr


5. Garnier Ambre Solaire

Väldigt gott doftande spray. Spraymunstycket är bra och sprider ut färgen väldigt jämnt och fint. Positivt med denna prdoukt är att du slipper smörja in den och att den ger en väldigt naturlig nyan av brun. Den ger en gradvis färg så du behöver applicera denna flera gånger för att uppnå ett brunare resultat.

295 kr