Bli sommarsnygg med brun utan sol - de bästa produkterna

Bild på solbrun tjej
Bli sommarsnygg med brun utan sol! - Foto: Foto av Armin Rimoldi från Pexels
Dela på Pinterest
När solen lyser med sin frånvaro under vinterhalvåret letar många konstant efter en brun utan sol. Så man ser hyfsat sommarfräsch ut. Modette har listat några favoriter som du enkelt kan klicka hem när du behöver det där lilla extra lystret.

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Det är minst sagt trist att varje morgon vakna utan fräknar och glow. Smink kan hjälpa i vissa lägen men när man gärna vill ha den där uppiggande hyn som bara solen kan ge finns det så klart hjälp att få. Till exempel en brun utan sol, både för ansikte och kropp. Perfekt för att se naturligt brun ut.

Brun utan sol: Favorit från Collistar


En storfavorit. Droppa antingen med din all-time-favorite-kräm eller applicera dropparna direkt på ansiktet, för att sedan se ut som du varit i spanien över en dag. Hur underbart? 250 kronor och det blir din.

Brun utan sol: Klassiska St Tropez mousse


St Tropez är det ledande märktet av alla brun utan sol produkter.  För både ansikte, kropp, med olika dofter och formula. Den är väldigt enkel att applicera på huden då den är färgad så kan du se precis vart du applicerat den och inte. Visserligen lite dyrare än de flesta brun utan sol-produkterna dock. 549 kronor här.

Brun utan sol: Ida Wargs kollektion

Ida Wargs egna produkter har verkligen blivit poppis. Här finns en brun utan sol kollektion för både ansikte och kropp. Inte heller så dyrt så budgeten spricker. Är dessutom vegansk. Här hittar du den för 175 kronor

Brun utan sol: Serum med färg 


Med den här får du två flugor i en smäll. Ett serum som även ger en solkysst hy. Helt perfekt om du frågar mig. Och denna behöver inte blandas med kräm utan kan appliceras direkt på ansiktet. Passa på att klicka hem för bara 207 kronor just nu! 

Brun utan sol: Budgetfynd Cocoa Brown
Det här har kommit och blir en budgetfavorit. Vill du inte lägga lika mycket pengar på St. Tropez mousse så är det här en som faktiskt är värd att lägga pengarna på. Denna finns i olika nyanser. Men du kan även fynda cocoa browns self tan servetter. 89 kronor får du den för här.

Brun utan sol: Ansiktsdroppar från Clarins


Ytterligare ansiktsdroppar att använda i din dagliga ansiktskräm. Med den här från Clarins kan du även bygga upp din “bränna” gradvis. Det blir alltså ett väldigt naturligt resultat. Skonsam för hyn är den också. Går att köpa här för 305 kronor.


Brun utan sol: Kicks beauty

Kicks egna Self tan är väldigt underskattad. Den ger en otroligt vacker färg och luktar knappt. Stark rekommendation. Här finns även en serie av både face gel, och bodytan i olika nyanser för ett rimligt pris. Värt att testa! Här hittar du en overnight self tan för 199 kronor.


Brun utan sol: Lòréal Express mist

För dig som vill ha ett snabbt resultat och inte lägga för mycket pengar så är denna från Lóréal ett rekommenderat alternativ. Bara spraya på ansiktet och du får en solbrun hy på en gång. Klicka hem för bara 84 kronor här!

Brun utan sol: Garnier Natrual BronzerÄr du känslig för den typiska brun utan sol doften? Den här doftar väldigt lite och samtidigt återfuktar den huden. Håller upp till en vecka. Här kan du köpa den för 118 kronor.

Brun utan sol: Wonder oil

För dig med torr hy kanske oljan är något att prova? Återfuktar huden och ger den lyster. Går även bra att använda på kroppen. Finns även i två olika nyanser. Köp för 412 kronor här.

Bli brun med spraytan

Som de flesta av oss säkert vet vid den här tidpunkten är solarium inte att rekommendera. Det finns många olika sätt att få till brännan utan sol, se bara urvalen ovan. Men vill du få en jämn och snygg färg som håller sig en längre tid kan du alltid gå till en salong som gör spraytan. Det kanske är lite dyrare men att föredra framför solariet. 

Få bort din brun utan sol

1. Smörj torra partier
För att appliceringen av din brun utan sol ska bli så bra som möjligt är det bara att smörja in torra partier med en hudkräm innan. Till exempel armbågar, händer och knän. 

2. Skrubba kroppen
Se också till att skrubba kroppen innan så moussen eller krämen sätter sig bättre. En del produkter kräver även att den ska tvättas av efter en stund – så läs instruktionerna noga. 

3. Testa husmorsknep
Det är ju ändå möjligt att råka köpa en brun utan sol som tyvärr gett fläckar eller fel färg. Då finns det en mängd olika husmorsknep du kan göra. Vissa märken säljer även egna borttagningsmedel så du enkelt får bort lagret av brun utan sol. Men står du där och kanske ska på dejt samtidigt som händerna är helt brunfläckiga kan du använda tandkräm eller bakpulver.

Här kan du läsa hur du enkelt får bort din brun utan sol. 

Läs mer: De bästa brun utan sol produkterna jag testat