Mest läst

Bästa brun utan sol – se test och recension här

De bästa brun utan sol-produkterna för en jämn solbränna. Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Modette har testat de bästa brun utan sol-produkterna från Ida Warg, St tropez, Kicks och många fler. Läs recensionerna här!

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

När sommaren är här och det är dags att gå med bara ben vill man gärna vara lite brun. Men istället för att pressa och skada dig av solens starka strålar kan du använda brun utan sol. Det går faktiskt att få till en snygg gyllenbrun ton, utan att bli orange som en morot! 

Läs också: Så får du bort brun utan sol-fläckar

Brun utan sol – bäst i test

Är du nybörjare eller en van användare av bus? Kika igenom här där Modette-redaktionen recenserar brun utan sol-produkter som finns ute i butik just nu. Vinnaren? Det blev Ida Wargs mousse och San Tropés brun utan sol!

Dove brun utan sol

"Denna har jag använt i flera år, främst på benen. Det är en lättapplicerad kräm, som funkar precis som en vanlig body lotion. Få solbrända ben på ett kick utan att behöva skrubba och vara rädd för att den ska färga av sig. Väldig prisvärd!"

Den kostar just nu bara 36 kronor hos MEDS och du kan köpa den här.

Betyg: 3/5


ACO brun utan sol

"Denna ger resultat snabbt och man får en gyllenbrun ton över kroppen som ser naturlig ut. Det gäller dock att inte slarva när man smörjer in sig för att undvika att få tydliga ränder eller missar. Riktigt bra!"

Här kan du köpa den här.

Betyg: 4/5


ACO brun utan sol

"Är du en nybörjare på brun utan sol-krämer kan det här vara en produkt att prova. Med denna lotion ser du inte brunbränd ut direkt, istället bygger du upp en bränna ju mer du använder den."

Den kostar just nu 74 kronor och du kan köpa den här.

Betyg: 3/5


Ida Warg brun utan sol

"Denna mousse är fantastisk och ger ett snyggt och naturligt resultat. Använd handske till moussen för att få det så jämnt som möjligt och dessutom slippa färg på händerna."

Brun utan solen från Ida Warg är just nu nedsatt till 100 kronor, här kan du köpa den! Handsken hittar du här för 30 kronor på rea!

Betyg: 5/5


St tropez brun utan sol

"Brun utan sol-världens Rolls-Royce – som ger resultat därefter. St. Tropez är den bästa brun utan sol-produkten jag testat. Färgen har gröna toner som gör att resultatet ser naturligt ut och inte ger en orange ton. Det enda minuset är att den är dyr, men den räcker länge och ger samma resultat som om du gör en spray tan. OBS! Bästa handsken av alla märken jag testat."

Här kan du köpa brun utan sol från St tropez.
Här hittar du handsken!

Betyg: 5/5


Brun utan sol – Cocoa Brown 

"Cocoa Browns hypade mousse levde inte upp till mina förväntningar. Den var supertorr, svår att applicera och blev lätt fläckig. Jag ryser när jag tänker på känslan av att applicera den på huden. Aldrig igen. Handsken var även den riktigt dålig. Sorry not sorry."

Du hittar en flaska här för 89 kronor.

Betyg: 1/5


Brun utan sol – Kicks

"Den här moussen ger en grym lyster och snabb färg på nolltid. Den är enkel att applicera, mjuk och smidig samtidigt som den doftar magiskt. Det enda minuset är att den torkar väldigt långsamt. Men annars är det en grym budget-bus jag köpt flera gånger och kommer köpa igen! Däremot skulle jag hoppa handsken och använda den från St. Tropez istället."

Du hittar produkten från Kicks här (just nu på rea) och handsken för 45 kronor här.

Betyg: 4/5


Brun utan sol – ansikte

"Min stora favorit av alla brun utan sol-produkter för ansiktet. Använder den året om flera dagar i veckan för en naturlig bränna och ett vackert glow. Har aldrig blivit fläckig och den doftar avokado. Brukar köpa denna i present till mina vänner och flera av dem har tagit efter och börjat göra det samma."

Du hittar en tub för 63 kronor här (på rea!)

Betyg: 5/5

Tanrevel brun utan sol

Den kända brun utan sol-produkten Tanrevel är populär bland många influencers. Men hur bra är den egentligen? Vi har testat! Se hela testet här och läs vår recension av Tanrevel.

Här hittar du startkitet hos Lyko.


Har du koll på hur du ska applicera din brun utan sol utan att bli fläckig? I videon nedan går vi igenom allt du behöver veta för att lyckas! 

Mer:

Så får du din brun utan sol att hålla – utan att bli fläckig