Bästa brun utan sol – se test och recension här

Brun utan sol, produkter, bäst i test, Ida Warg, St Tropez, Aco
De bästa brun utan sol-produkterna för en jämn solbränna. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Modette har testat de bästa brun utan sol-produkterna från Ida Warg, St tropez, Kicks och många fler. Läs recensionerna här!

Den här artikeln innehåller köplänkar.

Blek och genomskinlig som ett spöke? Välkommen in i klubben. Modette har testat några bästsäljande brun utan sol-produkter. Och det visade sig: det går faktiskt att få till en snygg gyllenbrun ton, utan att bli orange som en morot! 

Läs också: Så får du bort brun utan sol-fläckar

Brun utan sol – Modettes bäst i test!

Är du nybörjare eller en van användare av "bus"? Kika igenom här där Modette-redaktionen recenserar brun utan sol-produkter som finns ute i butik just nu. 

(Spoilervarning! Vinnaren blev Ida Wargs brun utan sol-mousse och San Tropés brun utan sol!)

Dove brun utan sol

"Denna har jag använt i flera år, främst på benen. Det är en lättapplicerad kräm, som funkar precis som en vanlig body lotion. Få solbrända ben på ett kick utan att behöva skrubba och vara rädd för att den ska färga av sig. Väldig prisvärd!"

Den kostar just nu bara 49 kronor hos MEDS och du kan köpa den här.

Betyg: 3/5

ACO brun utan sol – Self tanning lotion

"Den här ger resultat snabbt och man får en gyllenbrun ton över kroppen som ser naturlig ut. Det gäller dock att inte slarva när man smörjer in sig för att undvika att få tydliga ränder eller missar. Riktigt bra annars!"

Här kan du köpa den.

Betyg: 4/5

ACO brun utan sol – bra för nybörjare

"Är du en nybörjare på brun utan sol-krämer kan det här vara en produkt att prova. Med denna lotion ser du inte brunbränd ut direkt, istället bygger du upp en bränna ju mer du använder den."

Den kostar just nu 93 kronor och du kan köpa den här.

Betyg: 3/5

Ida Warg brun utan sol-mousse

"Denna mousse är fantastisk och ger ett snyggt och naturligt resultat. Använd handske till moussen för att få det så jämnt som möjligt och dessutom slippa färg på händerna."

Brun utan solen från Ida Warg kostar 179 kronor, här kan du köpa den!

Betyg: 5/5

St. Tropez brun utan sol – WOW säger redaktionen

"Brun utan sol-världens Rolls-Royce – som ger resultat därefter. St. Tropez är den bästa brun utan sol-produkten jag testat. Färgen har gröna toner som gör att resultatet ser naturligt ut och inte ger en orange ton. Det enda minuset är att den är dyr, men den räcker länge och ger samma resultat som om du gör en spray tan. OBS! Tillhörande handsken man kan köpa till är bäst av alla märken jag testat."

Här kan du köpa brun utan sol från St tropez.

Betyg: 5/5

Brun utan sol – Cocoa Brown – sämst betyg...

"Cocoa Browns hypade mousse levde inte upp till mina förväntningar. Den var supertorr, svår att applicera och blev lätt fläckig. Jag ryser när jag tänker på känslan av att applicera den på huden. Aldrig igen. Handsken var även den riktigt dålig. Sorry not sorry."

Du hittar en flaska här.

Betyg: 1/5

Brun utan sol – ansikte

"Min stora favorit av alla brun utan sol-produkter för ansiktet. Använder den året om flera dagar i veckan för en naturlig bränna och ett vackert glow. Har aldrig blivit fläckig och den doftar avokado. Brukar köpa denna i present till mina vänner och flera av dem har tagit efter och börjat göra det samma." Du hittar en tub för 66,75 kronor (rea!) Betyg: 5/5

Tanrevel brun utan sol

Den kända brun utan sol-produkten Tanrevel är populär bland många influencers. Men hur bra är den egentligen? Vi har testat! Se hela testet här och läs vår recension av Tanrevel.


Mer:

Så får du din brun utan sol att hålla – utan att bli fläckig