Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Brun utan sol-test: De bästa produkterna 2019

Vilken är din favorit brun utan sol-produkt?. Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Skippa solskador i sommar och testa en brun utan sol istället. Modette har utsett de bästa bus-produkterna som ger dig en riktigt snygg bränna!

När sommaren är här och det är dags att gå med bara ben vill man gärna vara lite brun. Men istället för att pressa och skada dig av solens starka strålar kan du använda brun utan sol. Det går faktiskt att få till en snygg gyllenbrun ton, utan att bli orange som en morot! 

Är du nybörjare eller en van användare av bus? Kika igenom här där Modette-redaktionen recenserar brun utan sol-produkter som finns ute i butik just nu. Vinnaren? Det blev Ida Wargs mousse och San Tropés brun utan sol!

Dove Derma Spa

"Denna har jag använt i flera år, främst på benen. Det är en lättapplicerad kräm, som funkar precis som en vanlig body lotion. Få solbrända ben på ett kick utan att behöva skrubba och vara rädd för att den ska färga av sig. Väldig prisvärd!"

Den kostar 65 kronor och du kan köpa den här.

Betyg: 3/5

Brun utan sol – bäst i test


ACO Self Tanning Lotion

"Denna ger resultat snabbt och man får en gyllenbrun ton över kroppen som ser naturlig ut. Det gäller dock att inte slarva när man smörjer in sig för att undvika att få tydliga ränder eller missar. Riktigt bra!"

Den kostar 89 kronor och du kan köpa den här.

Betyg: 4/5

Brun utan sol – bäst i test


ACO Sunkissed Self Tanning Body Lotion

"Är du en nybörjare på brun utan sol-krämer kan det här vara en produkt att prova. Med denna lotion ser du inte brunbränd ut direkt, istället bygger du upp en bränna ju mer du använder den."

Den kostar just nu 71 kronor och du kan köpa den här.

Betyg: 3/5

Brun utan sol – bäst i test


Ida Warg Self-tanning mousse 

"Denna mousse är fantastisk och ger ett snyggt och naturligt resultat. Använd handske till moussen för att få det så jämnt som möjligt och dessutom slippa färg på händerna."

Brun utan solen från Ida Warg kostar 179 kronor. Här kan du köpa den. Handsken hittar du här för 49 kronor.

Betyg: 5/5

Brun utan sol – bäst i test


St. Tropéz Self Tan Bronzing Mousse Self Tan Classic Moussed

"Brun utan sol-världens Rolls-Royce – som ger resultat därefter. St. Tropez är den bästa brun utan sol-produkten jag testat. Färgen har gröna toner som gör att resultatet ser naturligt ut och inte ger en orange ton. Det enda minuset är att den är dyr, men den räcker länge och ger samma resultat som om du gör en spray tan. OBS! Bästa handsken av alla märken jag testat."

Du hittar en flaska för 329 kronor här och handsken för 65 kronor här!

Betyg: 5/5


Cocoa Brown 1 Hour Tan

"Cocoa Browns hypade mousse levde inte upp till mina förväntningar. Den var supertorr, svår att applicera och blev lätt fläckig. Jag ryser när jag tänker på känslan av att applicera den på huden. Aldrig igen. Handsken var även den riktigt dålig. Sorry not sorry."

Du hittar en flaska här för 89 kronor och handsken här för 44 kronor.

Betyg: 1/5


Kicks Overnight Self Tan Body Mousse

"Den här moussen ger en grym lyster och snabb färg på nolltid. Den är enkel att applicera, mjuk och smidig samtidigt som den doftar magiskt. Det enda minuset är att den torkar väldigt långsamt. Men annars är det en grym budget-bus jag köpt flera gånger och kommer köpa igen! Däremot skulle jag hoppa handsken och använda den från St. Tropez istället."

Du hittar en flaska för 199 kronor här och handsken för 45 kronor här.

Betyg: 4/5


SKIR Brun utan sol – ansikte

"Min stora favorit av alla brun utan sol-produkter för ansiktet. Använder den året om flera dagar i veckan för en naturlig bränna och ett vackert glow. Har aldrig blivit fläckig och den doftar avokado. Brukar köpa denna i present till mina vänner och flera av dem har tagit efter och börjat göra det samma."

Du hittar en tub för 63 kronor här.

Betyg: 5/5


Har du koll på hur du ska applicera din brun utan sol utan att bli fläckig? I videon nedan går vi igenom allt du behöver veta för att lyckas! 

Mer:

Så får du din brun utan sol att hålla – utan att bli fläckig