Därför skulle Therese Lindgren aldrig köpa "Sugar Bear Hair"

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Vitaminerna alla influencers skriver om ska ge dig längre hår – men har någon ens testat dem?

Youtube-stjärnan Therese Lindgren har släppt en "anti-haul" video på sin kanal – alltså en video där hon berättar vad hon aldrig skulle köpa, istället för att berätta vad hon köpt, som är en vanlig "haul".

I videon drar hon upp flera olika saker hon inte skulle vilja köpa, och en produkt är de så kallade "sugar bear hair" – en produkt som flera influencers visat upp på sina kanaler den senaste tiden.

Det är små vitaminer som ska ge dig längre, starkare, friskare och bättre hår. Men Therese tror inte att produkten fungerar.

– Jag tror på kosttillskott, är övertygad om att det finns vitaminer man ska äta för att få bättre hår men jag tror fasen inte på dessa, säger hon.

Så, varför gör hon inte det?

Jo, för att hon har själv blivit kontaktad av företaget som vill att hon ska skriva om dem, utan att hon ens har hunnit testa själv.

– De skickar hem ett par burkar så får man pengar om man gör ett instagraminlägg nästa vecka, och jag antar att flera andra influencers fått ungefär samma erbjudande, säger hon i videon.

Therese säger att man därför inte hinner ens testa produkten, eftersom man ska äta vitaminerna i flera månader innan man ser resultat. Så, hon är alltså tveksam till deras marknadsföring.

Sedan nämner hon också innehållet, som typ är glykol, vatten och socker. Alltså saknas det protein, som håret behöver.

Mer:

Mitt hår växte dubbelt så snabbt under ett år - så gjorde jag

Här är vinnaren av "årets youtuber" på Guldtuben 2017

Gilla Modette på Facebook!