Så blir du av med dina finnar – en gång för alla

De bästa produkterna mot finnar. - Foto: Pixabay
Dela på Pinterest
De dyker alltid upp när man minst anar det! Förebygg med bra hudvård. Här är 7 produkter som kan rädda din hy.

Det här är en artikel med kommersiella länkar via Apprl och Prisjakt. Produkterna är handplockade av redaktionen.

1. Ett lugnande doftljus

Oro och stress kan öka risken för acne. Slappna av, tänd ett ljus och njut av den flammande lågan. Det bästa med hösten är ju faktiskt att man nu kan tända flera ljus och bara mysa hemma. 

Här är två riktiga favoriter när det kommer till doftljus. Clean har en doft som heter Warm Cotton som doftar fräscht och hemtrevligt. Just det ljuset kan du hitta hos Ellos för 379 kronor.

Eller varför inte ha ett ljus med ett trevligt citat? Kolla in det här som doftar frukt till exempel – som finns att klicka hem för 249 kronor.

2. Face Wash

Smuts, bakterier och olja kan förvärra din acne – satsa därför på en ansiktstvätt som är så snäll som möjligt och tvätta hyn både morgon och kväll.

Du kan läsa mer om den här. Det bästa av allt är att den är billig och blir din från 41 kronor.

3. Ansiktsborste

Ansiktsborstar kan enkelt rengöra hyn på djupet, och dessutom göra så att du blir av med fet hy. Borsten rensar porerna.

Den här kommer från Braun och finns att klicka hem för en femhundring. Finns också i ljusblått!

4. Återfukta ansiktet och skydda mot solen

Intensiv och mjukgörande ansiktskräm för torr eller känslig hy. Grymt bra inför den kalla vintern, när hyn ofta blir lite torrare. Och även om det inte är så soligt, så är det bra med SPF också. Det vill säga solskyddsfaktor. Speciellt bra för den som har gamla acne-ärr.

Cetaphil har riktigt bra produkter – och just den här blir din från 59 kronor. Så värd en plats i badrumsskåpet.

5. Acne Fighting Foundation

Oönskade prickar i ansiktet gör ibland att man vill täcka över dem – välj då en foundation som både kämpar mot acnen, och täcker dem om du verkligen vill det.

Det bästa av allt är att just den här från ELF är billig – knappt en hundralapp. Kolla in den här.

6. Spot Treatment

När du känner att något är på gång under hyn så bör du attackera det direkt med en grym spot treatment! Som den här från Origins. Lite dyrare kanske med en prislapp från 176 kronor, men så värt det. Kolla in den här

7. Ansiktsmask

Unna dig en spadag hemma! Varför inte göra det en söndag, för att kickstarta veckan dagen efter? Här är Pure Clay Mask som blir din från 139 kronor. 

Det här är en artikel med kommersiella länkar via Apprl och Prisjakt. Produkterna är handplockade av redaktionen.