Då lanseras Glossier i Sverige – och här kan du köpa det

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Som vi har längtat! Populära skönhetsmärket Glossier kommer till Sverige och redan i sommar kommer du kunna köpa dina favoritprodukter – utan att åka utomlands.

Skönhetsmärket Glossier grundades 2014 och har sedan dess blivit galet populära världen över. De fina förpackningarna kombinerat med bra produkter har gjort att Glossier gjort succé både på Instagram och i badrumshyllan.

Bildkälla: Glossier

”Glossier är mer än bara produkter, det är ett community. Vi har fans över hela världen som, oavsett om de provat en Glossier-produkt eller inte, engagerar sig och interagerar med oss varje dag – på sociala medier eller på Into The Gloss", säger Emily Weiss, grundare av Glossier i ett pressmeddelande. 

Och nu ska alltså varumärket komma till Sverige. 

I pressmeddelandet säger Emily Weiss att förhoppningen är att Glossiers community ska växa även I Sverige.

"Som ett företag som sätter kunden i första hand ligger dessa konversationer i centrum för allt vi gör. Vi är glada att göra Glossier tillgängligt för vårt växande community i Sverige – vi är angelägna om att de ska få uppleva och njuta av produkterna som de redan är en inspiration för.” säger hon.

Bildkälla: Glossier

Produkterna kommer inte säljas i butik, utan kommer säljas i Sverige via deras hemsida. Datumet för lanseringen är 14 juni.

Mer:

Så hög SPF borde du ha i ansiktet – enligt hudvårdspecialisten

Gilla Modette på Facebook!