Här är produkten som tar bort din brun utan sol på 5 minuter

Brun utan sol, tips, skönhet
Trött på att bli fläckig av brun utan sol? Här är produkten alla borde ha!
Dela på Pinterest
Vill du få bort din fläckiga brun utan sol? Då är den här produkten något för dig.

Att använda brun utan sol är trendigare än någonsin just nu. Sommarvärmen är här och flera stora skönhetsmärken lanserar nya brun utan sol-produkter mer eller mindre hela tiden. Bland annat har influencern Ida Warg, entreprenören Isabella Löwengrip och beautykedjan Kicks släppt nya produkter den senaste tiden.

Det finns flera hacks för hur du ska få en jämn och fin brun utan sol, utan att den fläckar eller kladdar. Men hur du får bort din brun utan sol från kroppen är inte riktigt lika känt eller lätt.

Är du en riktig brun utan sol-junkie så är du väl medveten om att färgen lätt krackelerar efter ett tag om du inte återfuktar huden ordentligt och att det kan krävas en hel del skrubbande över kroppen för att få bort allt.

Nu skriver Popsugar att det finns en produkt som ska vara räddaren i nöden. En produkt som tar bort brun utan sol-färgen på bara 5 minuter.

Det är "Bondi self tan eraser", som alltså är som en mousse som ska ta bort din self tan. 

Bildkälla: Lookfantastic

Du smörjer in kroppen med moussen på torr hud, och låter den sitta på 5 minuter. Sedan hoppar du in i duschen och drar med en handduk över kroppen, och då ska färgen alltså lossna helt och hållet.

Produkten kostar cirka 180 kronor och finns att köpa online på flera skönhetsbutiker, bland annat här.

Mer:

Bäst i test: Här är de bästa brun utan sol-produkterna just nu

Gilla Modette på Facebook!