Ida Warg släpper eget beautymärke – här går det att köpa

Ida Warg, Influencer, skönhetsmärke
Ida Warg har släppt ett eget skönhetsmärke. Här hittar du återförsäljare! - Foto: Ida Warg
Dela på Pinterest
Influencern Ida Warg ger sig in i skönhetsbranschen och släpper det egna beautymärket "Ida Warg". Om två veckor släpps det i flera butiker runt om i Sverige och här är allt du vill veta.

Ida Warg lanserar ett eget beautymärke, Ida Warg. Och nu berättar hon att det är produkterna, och inte graviditeten som gett henne det magiska glowet på senaste.

"Alla har berömt mig för mitt så kallade 'gravidglow' men jag säger bara, detta glow är inte där utan min älskade brun utan sol", skriver Ida Warg på bloggen.

För Modette berättar Ida att hon jobbat med det nya varumärket sedan hösten 2017, men nu är det äntligen dags för lansering.

Bildkälla: Ida Warg

Vecka 20 släpps Idas första produkter till försäljning och först ut är en vegansk brun utan sol som kommer i mousse, kräm och spray. Priserna på produkterna kommer ligga på 179 kronor.

Mer produkter kommer släppas framöver men riktigt vad vi kommer få se är inte officiellt än.

– Det är lite hemligt än så länge men det kommer vara mina favoritprodukter inom skönhet i vegansk version, berättar Ida Warg för Modette.

Bildkälla: Ida Warg

Produkterna som släpps nu om två veckor kommer finnas i H&M butiker runt om i landet och på Åhlens City Stockholm samt Åhlens City Göteborg. Dessutom kommer du kunna shoppa det i webbshopen på Åhlens och Welloteket.

Vi passade på att fråga Ida om hennes brun utan sol-rutin och hur hon gör för att få en jämnare färg och inte bruna handflator.

– Jag smörjer hela kroppen en gång i veckan och ansiktet en till två gånger i veckan efter att jag duschat. Jag använder alltid en appliceringshandske, för att få en jämnare färg och för att inte få bruna handflator, berättar Ida för Modette.

För ett tag sedan bojkottade bloggare det populära brun utan sol-märket Cocoa Brown. Se varför de gjorde det i spelaren nedan: 

Mer:

Vill du bli brun snabbare när du solar? Då måste du hålla koll på det här