Mest läst

De här skönhetsknepen kommer att underlätta din sommar

Bildkälla: Unsplash - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Sommar och sol är något av det bästa som finns –​ men kan vara slitsamt för ditt yttre.Här är de bästa tipsen som håller dig fräsch och välmående i sommar!

Fräscha upp med en face mist 

Att snabbt och enkelt återfukta huden med en face mist fullproppad av mineraler och antioxidanter är det bästa sättet att fräscha upp sig en varm sommardag. 

Glöm inte SPF

Att använda solskydd är superviktigt för hela kroppen, speciellt för ansiktet. Slipp den där röda, flagnande näsan och se till att smörja in dig rikligt innan du ska vistas i stark sol. Och ja – även om du hänger i skuggan.

Förstärk basen med en primer 

Hur kul är det när man spenderat senaste timmen på en snygg makeup och den rinner av innan man hunnit till fram till festen? För att motverka det bör du använda en primer som håller allt på plats!

Drick vatten

Det bästa sättet att återfukta från insidan och ut. Prova att göra så kallat "infused water" – fyll en kanna med vatten, is och alla dina favoritfrukter och bär. Så somrigt och fräscht!

Bildkälla: Unsplash

Ta hand om svallet

Inte bara huden behöver kärlek under sommaren. Ditt hår behöver minst lika mycket omsorg.
Solexponering och saltvatten gör att ditt hår tappar lyster. Se därför till att boosta det med inpackning, skyddande sprayer och andra vårdande produkter. 

Använd rätt kläder

"Välj kläder efter väder" är ett uttryck som helt och hållet stämmer. Tänk på vilka material du klär dig i de varma sommardagarna. Undvik polyester och klä dig i naturmaterial som bomull, viskos och linne – de andas och kommer att hålla dig sval. 


Mer:

Beyoncés make up-artist avslöjar knepet som får ditt smink att hålla

Gilla Modette på Facebook!