4 skönhetsprodukter du borde låna av din pojkvän

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Nästa gång du ska handla hygienartiklar så ska du nog ta en liten tur förbi herravdelningen också, för där kan det verkligen finnas guldkorn.

Det finns vissa hygienprodukter som faktiskt är anpassade efter män (ja, i alla fall enligt normen och produktbeskrivningen), men som fungerar lika bra på oss kvinnor. Vissa kan till och med upplevas som bättre än de som är anpassade efter oss kvinnor. Så, ta en kik in i pojkvännens badrum eller herravdelningen på skönhetsaffären – för där kan du hitta nya hygienfavoriter.

1. Antiperspirant eller deo

Hygienprodukter så som deodorant eller antiperspirant tycks vara lite bättre för män än för kvinnor i många fall. Istället för deo som doftar rosor och blad så kan du satsa på en deo som gör att du inte svettas alls, helt enkelt. Testa så lovar vi att du kommer märka skillnad!

2. Rakgel 

Män som rakar sig i ansiktet behöver ju såklart shave gel som hjälper till och återfuktar ordentligt. Dessa gfungerar perfekt för att raka benen eller raka sig under armarna. Det blir lent som bara den, vi lovar!

3. Rakhyveln

Precis som med shave gel så är rakhyvlar för män anpassade för känsliga områden (alltså ansiktet). Därför är de perfekta att använda till intimrakning, ansiktet, benen eller var du än vill raka dig på kroppen. 

4. Hårvaxet

Hårvax är verkligen inte bara till för personer med kort hår eller för män. Hårvax är perfekt att styla långt som kort hår, och är fantastiskt om du vill fixa en wet look med backslick. Värt att testa? Såklart!

Mer:

De här skönhetsknepen kommer underlätta din sommar

Gilla Modette på Facebook!