Beautyblender utökar sitt sortiment – släpper en foundation

Sminkvarumärket Beautyblender kommer senare i sommar släppa smink
Sminkvarumärket Beautyblender expanderar företaget med foundations. - Foto: Bildkälla: Unsplash och Instagram/beautyblender
Dela på Pinterest
Brukar du applicera din makeup med en beautyblender? Då har vi glada nyheter för dig. Sminkvarumärket Beautyblender släpper sin allra första foundation.

Det var en av Hollywoods bästa makeup-artister, Rea Ann Silva, som tog fram den unika applikatorsvampen beautyblender för företaget med samma namn som makeup-verktyget. Tanken med en beautyblender är att den ska ge en felfri applicering av foundation och concealer utan ränder, kanter och mindre slöseri av produkter. Varumärket Beautyblender har endast tillverkat och sålt sminksvampar, men nu expanderar företaget.

Bild: Det populära skönhetsvarumärket Beautyblender expanderar. Bildkälla: Instagram/beautyblender

Beautyblender kommer släppa sin första makeup-produkt, nämligen en foundation som kommer att finnas tillgänglig i 32 olika "blends", det vill säga nyanser. När du applicerat din foundation sägs den ge en matt sammet finish och inte en "påklistrat" resultat, utan den ska ge din hy en naturlig look.

Bild: Beuatyblender kommer att börja sälja foundations i 32 olika "blends". Bildkälla: Instagram/beautyblender

Flaskans design är väldigt smidig och gör att du slipper kladda ner dina händer när du sminkar dig. Syftet med flaskan är att den ska vara kompatibel till sminksvampen och om du håller flaskan i 45 grader blir den som en palett för din foundation där du kan doppa din beautyblender innan du applicerar den på ansiktet.

Har du en beautyblender hemma men du är osäker på om du använder den rätt? Då kan du läsa mer om hur du använder en beautyblender här!

Läs mer:

Efter den virala trenden: Här är misstaget som förstör beautyblendern