Rihanna överraskar fansen med en ny frisyr – den är allt vi drömt om

Rihannas nya frisyr får stor uppmärksamhet
Rihanna har en ny frisyr och den är allt vi någonsin drömt om - Foto: Evan Agostini/AP/TT
Dela på Pinterest
Efter att ha sett Rihannas nya frisyr kan vi inte hejda oss från att boka in en tid hos frisören – den är allt vi någonsin velat ha.

Rihanna är 30-åringen som har byggt ett imperium runt sig själv. Utöver att hon är en trendsättare är hon kanske mest känd som artist med flertalet album och turnéer i bagaget som hon har hunnit med under tiden som sångerska. 

Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT

För snart ett år sedan lanserade artisen sitt egna skönhetsmärke Fenty Beauty och för endast några månader sedan utökade Rihanna varumärket Fenty med underklädesmärket Savage X Fenty. Rihanna exkluderar inte någon, vilket hon hyllas dagligen för, varken från Fenty Beauty då hennes foundation finns i fyrtio olika nyanser eller från Savage X Fenty där underkläderna finns i storlekar från XS till 3 XL.

Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT

Men det var i samband med att Rihanna visade upp en ny bh från det egna underklädesmärket på Instagram story som artistens följare inte endast kunde skymta en ny bh utan även en ny frisyr. Världsstjärnan har klippt av sig det långa håret och rockar numera en av säsongens trendigaste frisyrer, nämligen en kort page.

Det är ingen nyhet att Rihanna är en trendsättare som dagligen influerar och inspirerar tusentals personer. Men efter att ha sett artistens senaste frisyr kan vi inte annat än att se framemot vårt nästa frisörbesök då vi kan skaffa en likadan frisyr. 

Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT

Men detta var inte första gången under en kort period som Rihanna har bytt frisyr. För endast en vecka sedan publicerade hon en video på Instagram där hon har långt och blont hår. 

Se mer om Rihannas blonda svall i videon nedan.

Läs mer:

Här är den udda kroppsdelen Rihanna alltid sminkar med highlighter