Här är den udda kroppsdelen Rihanna alltid sminkar med highlighter

- Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press
Dela på Pinterest
Highlighter kan ge ett riktigt fräscht glow om du lägger det på rätt ställen utöver ansiktet. Att highlighta knän, ben, armar, bröstkorg och nyckelben är sen gammalt och Rihanna lägger allt fokus på att sminka en kroppsdel som ofta är dold för ögat.

Det är inte ofta man får se Rihanna utan glow och en highlighter som är on point. Hon har verkligen förstått hur och var du borde lägga din highlighter för det ultimata glowet och en viss kroppsdel är extra viktig för Rihanna.

Kroppsdelen som Rihanna alltid highlightar är det som sätter pricket över i:et för hennes look. Och vi har antagligen missat det här geniala hacket i hela vårt liv.

För det är inte en kroppsdel som man i första taget skulle associera med smink. Men enligt Elitedaily så har Rihannas makeup artist en speciell plats som alltid får en touch up när hon lägger Rihannas sminkning.

Bildkälla: Charles Sykes/Invision/AP/TT

Nämligen Rihannas öron. Ja. Öronen. Vilket egentligen inte är särskilt konstigt när vi tänker efter. Med tanke på att vi utsmyckar våra ögon med metoder som är mer extrema i form av örhängen och piercings. Då känns ändå lite highlighter som ett enkelt, harmlöst och självklart val när man ska piffa upp sig.

Så när du fixar looken i sommar och vill vara extra piffig så får du inte glömma att svepa highlighter över öronen.

Kenza har också ett speciellt knep som hon tar till när hon lägger sin foundation för att få mer glow. Se hennes hemlighet i videon nedan:

Mer:

Så hög SPF borde du ha enligt hudvårdsexperten

Bäst i test: Här är de bästa brun utan sol-produkterna just nu

Här är räddningen om du hatar att tvätta bort sminket på kvällen