Lush lanserar duschbomber – och vi kan inte vänta tills de lanseras

Lush lanserar duschbomber för den som inte tycker om att bada
Lush lanserar veganska duschbomber - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Ser du inte charmen i att ta långa och varma bad? Då har vi glada nyheter till dig. Efter sina populära badbomber lanserar Lush äntligen duschbomber.

De senaste åren har Instagram matats med videos på badbomber som släpps i vatten och utlöses i fina färger. Men att ligga i ett varmt bad kan göra många rastlösa och uttråkade trots alla fina och väldoftande badbomber. Vi har dock positiva nyheter för dig som tycker om badbomber men inte att bada. Lush släpper äntligen duschbomber.

Bild: Blir du rastlös av att bada men älskar badbomber? Lush lanserar äntligen duschbomber. Bildkälla: Unsplash

Men hur fungerar då en duschbomb? Dessa duschbomber från Lush ska bli som en silkeslen mousse när den kommer i kontakt med vatten. När du sveper duschbomben över kroppen ska huden bli mjukgörande och len. 

Bildkälla: Lush

Fyra stycken duschbomber, som har olika syften, kommer senare i sommar att finnas tillgängliga på Lush. Duschbomben som heter "Karma" ska vara lugnande och hjälpa dig att stänga ute allt. 

Bildkälla: Instagram/lushsweden

Brukar du duscha på kvällen? Om du tar duschbomben "Sleepy" på kvällskvisten så ska den hjälpa kroppen att bli ordentligt utvilad genom dess natriumalginat som blir mjukgörande och sansar huden. 

På  de morgnar när du vaknar upp groggy och extra trött ska du använda dig av duschbomben som heter "Not sleepy". Oljorna i den kommer från syrlig siciliansk citron, lime och brasiliansk apelsin som ska hjälpa dig att piggna till och få den bästa starten på dagen.

Läs mer om alla duschbomber och vad dem innehåller på Lush.

Läs mer:

 11 svenska youtubers som vloggar om skönhet