Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

11 svenska youtubers som vloggar om skönhet

Skönhetsprofiler på Youtube. Foto: Instagram
Dela på Pinterest
Tutorials, tips och trix när det gäller skönhet kan vi inte få mycket av. Vi har listat några profiler som bjuder på massa skönhet på deras Youtubekanaler, så du slipper leta upp dem själv.

1. Evelina Forsell

Evelina Forsell youtubekanal
Bildkälla: Instagram/evelinaforsell

Evelina är den färgglada och galet grymma tjejen som äger på skönhet. Hon har tidigare bloggat på Modette och hon har över 400 000 prenumeranter på sin Youtube. Här får du se tutorials för både smink och hår. Win! 

2. Felicia Aveklew

Felicia Aveklew youtubekanal
Bildkälla: Instagram/feliciaaveklew

Felicia Aveklew är helt galen när det kommer till make up och hennes Youtube får vi se både smink, livsstil och massa annat. Hon har ungefär 150 000 prenumeranter och här hittar ni hennes kanal. 

3. Thomas Sekelius

Thomas Sekelius Youtubekanal
Bildkälla: Instagram/thomassekelius

Thomas är rolig, ärlig, en riktig fena på smink och bryter flera normer samtidigt. Vi älskar det! Han har över 300 000 prenumeranter och här hittar ni hans kanal. 

4. Alice Stenlöf

Alice Stenlöf eyeliner
Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Ingen kan måla eyeliner som Alice, så är det bara. På hennes Youtubekanal hittar vi mestadels livsstil, men också en hel del skönhet. Hon har 42 000 prenumeranter och här hittar ni hennes kanal.

5. Linda Hallberg

Linda Hallbergs youtubekanal
Bildkälla: Instagram/lindahallberg

Hon har arbetat som make up-artist i flera år och har även ett helt eget sminkmärke. På Youtube visar hon upp sina skills och det är verkligen så bra. Hon har nästan 350 000 prenumeranter och här hittar ni hennes kanal.

6. Amanda Strand

Amanda Strand youtubekanal
Bildkälla: Instagram/amandaastrand

19 år och redan make up-artist, modell och stor på Youtube. På hennes kanal bjuder hon ofta på skönhet och hennes ögonbryn är verkligen to die for. Hon har 81 000 prenumeranter och här hittar ni hennes kanal.

7. Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos youtubekanal
Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca har inte jättemycket skönhet på sin Youtubekanal, men när det väl dyker upp – ja, då äger det. Hon bjuder då ofta på tips och trix, något som såklart är uppskattat. Hon har snart 200 000 prenumeranter och här hittar ni hennes kanal.

8. Amir Akrouti

Amir Akroutis youtubekanal
Bildkälla: Instagram/amirakrouti

Humor, skönhet och helt fantastiska videos. Lite så kan vi förklara Amirs Youtubekanal. Han har 150 000 prenumeranter och en samling av Kylie Jenners smink som är värd hela 27 000 kronor. Inte dåligt va? Här hittar ni hans kanal.

9. Antonia "Anty" Johnson

Antonia
Bildkälla: Instagram/anty

Anty bjuder på det mesta inom skönhet. Både tutorials, recensioner inom hår och smink. Hon har 212 000 följare på sin kanal och ni hittar den här.

10. Lisa "misslissibell" Jonsson

Lisa
Bildkälla: Instagram/misslissibell

Hon är bara 17 år men grymt duktig på både Youtube och skönhet. Hon gör skönhet roligt och testar ofta på olika skönhetstrender som är heta just nu. Hon har över 400 000 prenumeranter och vi förstår ju varför. Här hittar ni hennes kanal.

11. Lisette Alfredsson

Lisette Alfredssons youtubekanal
Bildkälla: Instagram/lisettealf

Hon är utbildad make up artist och på hennes kanal får vi girl power, massa boost och såklart skönhet. Hon har 48 000 prenumeranter och här hittar ni hennes kanal. 

Mer:

7 drömmiga inredningsbloggar du bara måste följa

Gilla Modette på Facebook!