Too Faced lanserar ny sminkkollektion med inslag av tutti frutti

Too Faced lanserar ny kollektion - Foto: Too Faced
Dela på Pinterest
Too Faced är sedan tidigare kända för sina sminkkollektioner med inslag av choklad och persika. Nu lanserar de en ny kollektion.

Sminkmärket Too Faced grundades 1998 och ägs idag av beautystjärnan Jerrod Blandino. Det var i samband med att varumärket tidigare i somras fyllde 20 år som de lanserade en 90-tals inspirerad kollektion. I denna kollektion tittade de tillbaka på sminkmärkets allra första produkter och valde sedan att göra om dem i en modern tappning. Den kollektionen, precis som deras tidigare, blev succé.

Igår blev det officiellt att Too Faced tillsammans med grundaren Jerrod Blandino kommer att lansera ytterligare en sminkkollektion. De två tidigare kollektionerna, bortsett från den som lanserades i samband med märkets födelsedag, har haft teman som choklad och persika. I den kommande kollektionen kommer doften att vara tutti frutti och inspirationen kommer från olika frukter som bland annat bär, ananas och banan.

Det är tyvärr inte klart när kollektionen ska lanseras ännu, men den beräknas komma in i butik och på hemsida så småningom. Men tills dess får vi kika på produkterna. 

I samband med den nya kollektion lanserar Too Faced två stycken paletter med ögonskuggor. Bildkälla: Too Faced

Ögonskuggepaletten som är inspirerad av ananas går i skimrande guldiga toner liksom beige och brunt. Medan paletten som är inspirerad av bär går mer i rosa och lila skimrande toner. Utöver de två paletterna som kommer lanseras så kommer det även att komma åtta stycken krämiga ögonskuggor i glitter. 

Too Faced lanserar även en foundation som heter "Dew You". Bildkälla: Too Faced

Vill du se alla produkter som finns i kollektionen? Kolla då i videon ovan.

Läs mer:

Fenty Beauty släpper en ny highlighter – i välgörenhetssyfte