Fenty Beauty släpper en ny highlighter – i välgörenhetssyfte

Rihannas nya highlighter i limiterad upplaga "Diamond Ball-Out"
Rihanna släpper ny highlighter i förmån för välgörenhet - Foto: Fenty Beauty
Dela på Pinterest
Rihanna utökar Fenty Beauty med en Limited Edition highlighter i förmån för världsstjärnans ideella organisation Clara Lionel Foundation.

I början av augusti lanserade Fenty Beauty by Rihanna den ikoniska highlightern Killawatt Highlighter i en limiterad platinanyans med matchande förpackning för att lysa upp allas hudtoner som aldrig förr. Highlightern heter Diamond Ball-Out och är precis som den låter, lika skinande som en diamant. Den är inte endast snygg, den har även ett gott ändamål då alla intäkter oavkortat går till stiftelsen, Clara Lionel Foundation, för att hjälpa människor i nöd. 

Den limiterade highlightern "Diamond Ball-Out" by Fenty Beauty. Bildkälla: Fenty Beauty

Diamond Ball-Out Killawatt Highlighter är en highlighter i platinanyans som säljs i en limiterad upplaga i förmån för Rihannas ideella organisation som hon grundade år 2012. Syftet med Clara Lionel Foundation var att hylla hennes morföräldrar, Clara och Lionel Braithwaite.

Rihannas ideella organisation CLF stöder och finansierar banbrytande och effektiv utbildnings-, hälso- och krishanteringsprogram runt om i världen. Målet med organisationen är att förbättra livskvaliteten för unga människor. 

CLF's mål är att förbättra livskvaliteten för människor i nöd. Bildkälla: Fenty Beauty

"Denna mycket speciella silver Killawatt tar highlighting till en helt ny nivå. Du kommer att stråla som aldrig förr när du bär den, eftersom du stöder barn och andra människor i nöd världen över", säger Rihanna i ett pressmeddelande. 

Highlightern ska ge alla ett strålande sken. Bildkälla: Fenty Beauty

Diamond Ball-Out lyser upp huden med sin långvariga formel som har en krämig konsistens som smälter in i huden och är full av fint skimmer som ger ett strålande sken i ansiktet och hela kroppen. Rihanna döpte nyansen på highlightern efter Clara Lionel Foundations gala som sker årligen, nämligen Diamond Ball. Galan firar stiftelsens arbete samtidigt som de samlar in pengar som är viktiga för att stödja deras pågående arbete med stiftelsen.

Läs mer:

Här är den udda kroppsdelen Rihanna alltid sminkar med highlighter

Rihanna överraskar fansen med en ny frisyr – den är allt vi drömt om