Här är de trendigaste frisyrerna alla klipper 2018

En fläta, lockigt hår
Här är klippen du borde göra hösten 2018 - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Är du sugen på en nystart inför hösten när det kommer till håret? Här är klippen som du borde göra.

Har sommaren slitit på ditt hår och du känner dig klar med din nuvarande frisyr? Höstsäsongen är synonym med nystart för många, så varför inte prova något nytt med din frisyr? 

Lugg

I våras var luggen väldigt trendig, och det verkar som att den håller sig kvar även i höst. Däremot ska den vara något kortare än vad vi är vana vid att se den. 

Den korta och ojämna luggen gör comeback hösten 2018. Bildkälla: Stella Pictures

Page

Pagen är en av de modigaste klippen som du kan göra i höst. Den är även lättburen då den går att styla på olika sätt. Du kan bära upp en page med lockar för ett busigare resultat eller rakt för ett mer seriöst uttryck. Tveka inte på att klippa av dig det långa svallet, i höst är det kortklippt som gäller.

Pagen är lika trendig när den är vågig som när den är rak. Bildkälla: Stella Pictures.

Vågigt hår

Vågor i håret är även det trendigt hösten 2018. De naturliga vågorna får du lättast genom att sova med flätor, det är även skonsammare mot håret än varma stylingverktyg. Vågorna fungerar lika bra på långt som kort hår. 

De försiktiga vågorna är tillbaka. Bildkälla: Stella Pictures.

Kortklippt

Känner du dig extra modig i höst? Klipp då håret extra kort. Den kortklippta frisyren är trendigare i höst än någonsin. På catwalken såg vi den stylas tillsammans med en kortklippt lugg. Om du vill ta det snäppet längre kan du raka av håret, vilket är lika trendigt som de övriga frisyrerna. 

På Balenciagas visning för hösten 2018 fick vi se många kortklippta frisyrer. Bildkälla: Stella Pictures

Läs mer: 

Rihanna överraskar fansen med en ny frisyr – den är allt vi drömt om