Ida Warg har klippt av sig håret – visar upp nya frisyren

Ida Warg
Ida Warg visar upp den nya och trendiga frisyren. - Foto: Ida Warg
Dela på Pinterest
Ida Warg klippte tidigare i veckan av sig håret och visar nu upp den nya och trendiga frisyren på Instagram.

Influencern, träningsprofilen och entreprenören Ida Warg är en av Sveriges främsta förebilder för unga tjejer och visar dagligen upp sitt liv i sina sociala medier. I juli blev Ida Warg och hennes man Alexander Pärleros föräldrar för första gången till sonen Elvis, och sedan dess har hennes 289 000 följare på Instagram fått följa det nya livet som förälder.

I juli blev Ida Warg mamma till sonen Elvis. Bildkälla: Instagram/idawarg

Men det är inte bara det som Ida visar upp på sina sociala medier. Det är allt från träning och hälsosamma recept till mode och nu den nya trendiga frisyren. 

I veckan valde Ida valde att kapa av håret rejält och det verkar som att beslutet var väldigt spontant men ingen självklarhet. Ida skriver även att hon velat ha en lång page i över 10 år men att hon aldrig vågat kapa av det långa håret. 

Ida Warg visar upp nya frisyren. Bildkälla: Instagram/idawarg

"Vet inte vad som flög i mig igår då min plan var att fräscha upp färg, sätta om löshår och klippa topparna. Sedan började jag prata page med min frisör och då sa hon de magiska orden. Det är jätte lättstylat. Jag ÄLSKAR allt som är lätt då jag suger på att fixa med hår", skriver Ida i ett blogginlägg

Och visst tog hon rätt beslut, kommentarerna har trillat in på hennes Instagrambild där hon visar upp den nya pagen. 

"Passar dig sjukt bra!!", "Jättefint" och "Wooow vad det blev snyggt!!" är bara några av de hundratals kommentarerna hon fått om frisyren.

Ida Warg visar upp före och efterbilder på håret. Bildkälla: Ida Warg

Även om det var ett spontant beslut att klippa page så hade hon varit tvungen att göra det nästa gång. Under och efter en graviditet är det vanligt att håret förändras, något som Ida råkat ut för. 

"Dessutom har mitt hår blivit så livlöst det senaste + att det börjat gå av överallt på grund av amningen. Så hade jag inte klipp mig igår hade jag varit tvungen att göra det nästa gång", skriver Ida Warg.

Men Ida är inte den enda influencern som satt sig i frisörstolen och kapat av sig håret i höst. Nicole Falciani gjorde likadant tidigare i höstas och satsade då på den korta pagen. Se hennes trendiga frisyr i videon nedan.